Freelance-opgave

På Jobfinder har du nu mulighed for at finde opgaver, som passer til netop dine kompetencer. Måske er du allerede selvstændig konsulent eller freelancer og har erfaring i at løse opgaver for virksomheder. Men det kan også være, at du gerne vil løse enkeltstående opgaver ved siden af dit faste job. Jobfinders opgaveportal giver dig mulighed for at finde nye opgaver og komme i kontakt med virksomheder over hele Danmark.

Se freelance-opgaver her

Når du løser opgaver på freelancebasis er der en række ting, du selv skal være opmærksom på. Kontrakten skal være klar, så I er enige om både omfang, tidsplan og honorar. Du skal også sikre dig, at du kan holde ferie, gå på barsel og spare op til pension. Som medlem af Ingeniørforeningen, IDA kan du få juridisk rådgivning, uanset om du overvejer at blive selvstændig, freelancer, løse opgaver via digitale platforme, lige har startet din egen virksomhed eller har været i gang på området længe. Du kan f.eks. få rådgivning om honorar, kontrakter mm. 
På IDA.dk kan du få yderligere information og der er også adgang til en række webinarer for selvstændige og freelancere.