Gå til hovedindhold

Søg efter virksomheder

location_onNæstved

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern.

location_onHvidovre

FKIT er en myndighed under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). FKIT driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer.

location_onGlostrup

PASCHAL er et sammentrækningsnavn fra tysk af PAtent SCHALungen, der betyder patenterede forme, og det var netop, hvad det startede med for mere en

location_onSkive

Regimentets hovedopgave er at uddanne enheder indenfor de fem ingeniørspecialer; kampingeniør-, ammunitionsrydnings-, konstruktions-, geospatial- og CBRN-tjeneste.

location_onKøge

For at arbejde for Novo Nordisk skal du have de evner og ambitioner og det engagement, der skal til for at forbedre tilværelsen for millioner af patienter..

location_onÅrhus C

Vi er et veletableret, mindre firma med mange års erfaring inden for administration af boligudlejningsejendomme, erhvervsejendomme samt andels- og ejerforeninger.

location_onHørsholm

Siden vi i 2008 fik ideen til 21-5, har vi arbejdet målrettet på at indfri og allerhelst overgå vores 21-5 familiers forventninger.

location_onLyngby

2C løser tekniske udviklingsopgaver for en række af Danmarks mest innovative virksomheder.

location_onHolbæk

2T Arkitekt & Ingeniør er en virksomhed der sætter kvalitet og tillid i højsædet.

location_onValby

2Trace er klar med nyt standardiseret system til lagerstyring og varesikring i detailhandlen. Med det nye system kombineres informationer fra kamera, lagerstyring og tyverifunktion i samme pakke.

location_onKøbenhavn SV

3 er telebranchens innovative udfordrer på markedet og det sætter sit præg på måden, vi arbejder på i hele organisationen. Vi er en dynamisk virksomhed med fokus på resultater og et ønske om altid at være et skridt foran vore konkurrenter.

location_onHjørring

3D Structural Design er et rådgivende ingeniørfirma, som udfører forskellige typer konsulentarbejde i forbindelse med bærende konstruktioner.

location_onKøbenhavn N

3D integrated is developing a novel computer vision platform for improved visualization and navigation in laparoscopy

location_onKøbenhavn V

Fagligt Fælles Forbund - 3F - er med sine ca. 310.000 medlemmer Danmarks største fagforbund.

location_onHolstebro

3P Technology is a Danish software engineering company that specialises in developing  automation and control platforms  - DCS, PLC and SCADA systems.

location_onKøbenhavn K

3Shape A/S is a Danish company specializing in the development and marketing of 3D scanners and CAD/CAM software solutions to improve patient care primarily for the dental industry..

location_onHvalstad

4Subsea is a leading provider of technology and services that help operators maintain production from subsea oil and gas fields and offshore wind f

location_onFredensborg

Hos os kan du komme i betragtning til et nyt job på bare 5 minutter. Du behøver ikke skrive ansøgning og får svar med det samme!

location_onOdense C

Vi er en mellemstor virksomhed med flad struktur, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter.

location_onSkive

A-Consult er førende europæisk udbyder af betonelementtanke til anvendelse inden for landbrug, miljø- & energi-sektoren. Koncernen består af selskaber i Danmark, England og Tyskland, hvorfra kunder i et større antal europæiske lande betjenes.