Gå til hovedindhold

Søg efter virksomheder

location_onÅrhus C

Vi er et veletableret, mindre firma med mange års erfaring inden for administration af boligudlejningsejendomme, erhvervsejendomme samt andels- og ejerforeninger.

Siden vi i 2008 fik ideen til 21-5, har vi arbejdet målrettet på at indfri og allerhelst overgå vores 21-5 familiers forventninger.

location_onLyngby

2C løser tekniske udviklingsopgaver for en række af Danmarks mest innovative virksomheder.

location_onHolbæk

2T Arkitekt & Ingeniør er en virksomhed der sætter kvalitet og tillid i højsædet.

location_onHolbæk

2T er et rådgivende arkitekt & ingeniørfirma med speciale indenfor bygge -og anlægsbranchen.

location_onValby

2Trace er klar med nyt standardiseret system til lagerstyring og varesikring i detailhandlen. Med det nye system kombineres informationer fra kamera, lagerstyring og tyverifunktion i samme pakke.

location_onKøbenhavn SV

3 er telebranchens innovative udfordrer på markedet og det sætter sit præg på måden, vi arbejder på i hele organisationen. Vi er en dynamisk virksomhed med fokus på resultater og et ønske om altid at være et skridt foran vore konkurrenter.

location_onHjørring

3D Structural Design er et rådgivende ingeniørfirma, som udfører forskellige typer konsulentarbejde i forbindelse med bærende konstruktioner.

location_onKøbenhavn N

3D integrated is developing a novel computer vision platform for improved visualization and navigation in laparoscopy

location_onKøbenhavn V

Fagligt Fælles Forbund - 3F - er med sine ca. 310.000 medlemmer Danmarks største fagforbund.

location_onHolstebro

3P Technology udfører totalanlæg inden for procesindustrien og maskin industrien. Fra designfasen henover PLC - SCADA - DCS programmering, til idriftsættelse og undervisning af slutkunden. 3P Technology har kunder overalt i Europa.

location_onKøbenhavn K

3Shape A/S is a Danish company specializing in the development and marketing of 3D scanners and CAD/CAM software solutions to improve patient care primarily for the dental industry..

location_onHvalstad

4Subsea is a leading provider of technology and services that help operators maintain production from subsea oil and gas fields and offshore wind f

location_onOdense C

Vi er en mellemstor virksomhed med flad struktur, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter.

location_onSkive

A-Consult er førende europæisk udbyder af betonelementtanke til anvendelse inden for landbrug, miljø- & energi-sektoren. Koncernen består af selskaber i Danmark, England og Tyskland, hvorfra kunder i et større antal europæiske lande betjenes.

location_onKalundborg

AVOS® (A. Vølund og Søn A/S) er en af

location_onAalborg

ULDBJERG er specialist i branchetilpassede rekrutteringsydelser, leder- og medarbejdervurderinger, samt HR-rådgivning indenfor blandt andet kompetenceafklaring og HR-strategi.

location_onKøbenhavn K

And how many “strategic transformations” can a company realistically endure?

location_onVejle

A/S Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma er specialiseret i totalentrepriser til fødevareindustrien, catering- og transportsektoren samt medicinal industrien men leverer alle former for erhvervsbyggeri.

location_onSisimiut

INI skal i 2016-2017 styrke de kompetencer der er en forudsætning for en effektiv offentlig boligadministration.