Gå til hovedindhold

Søg efter virksomheder

location_onHørsholm

Ønsker du at få dine kandidater testet er vi certificeret i Master Person Analysis.

Pronova BioPharma er en verdensførende medicinalvirksomhed indenfor forskning, udvikling og produktion af lægemidler udvundet på basis af omega-3 fiskeolie.

location_onOdense C.

OMT er en Danmarks førende virksomheder inden for design og rådgivning til marine og offshore industrien - en højt specialiseret konsulentvirksomhed. OMT, som er en del af Valcon Gruppen, blev etableret i 2010

location_onFarsø

Vesthimmerlands Vand A/S modtager spildevand fra ca. 38.000 borgere i 12.600 boliger og erhvervsvirksomheder.

location_onLyngby

2C løser tekniske udviklingsopgaver for en række af Danmarks mest innovative virksomheder.

location_onIshøj

Healthy living made easier Axellus producerer og markedsfører et bredt sortiment af kosttilskud, vitaminer, naturlægemidler, vægtreduktion og sports nutrition i Norden og i resten af Europa.

location_onKøbenhavn K.

Jørgen Nielsen, Rådgivende Ingeniører A/S stiftet 1948 af professor Jørgen Nielsen (1918-2009) er et anerkendt specialistfirma som udfører teknisk rådgivning, primært i forbindelse med projektering og udførelse af bygningskonstruktioner.

location_onKøbenhavn K

Forskningen på Det Kongelige Bibliotek varetages af Forskningsafdelingens medarbejdere.

location_onSkovlunde

International Rectifier er pioneer og markedsleder indenfor avanceret effektelektronik komponenter, moduler og strømforsyninger.

location_onBredebro

Tønder Forsyning A/S er et selskab 100% ejet af Tønder Kommune. Vi er ca. 85 medarbejdere, der servicerer omkring 20.000 husstande og flere større industrivirksomheder i Tønder Kommune med drikkevand og bortskaffelse af spildevand og affald.

location_onKgs. Lyngby

Vores kerneopgaver er at sikre rent drikkevand, aflede og rense spildevand og drive affaldsordningerne i Lyngby-Taarbæk kommune.

location_onNuuk

Asiaq arbejder over hele Grønland med aktiviteter indenfor det fysiske ikke levende miljø. Vi er en nettostyret virksomhed under Grønlands Selvstyre og Departementet for Bolig, Natur og Miljø

location_onSkanderborg

Kromann Connect er et professionelt konsulenthus. Vores primære fokus er at skaffe vores kunder de bedste kandidater til ledige stillinger. Primært på direktør-, ledelses- og specialistniveau.

location_onHorsens

Horsens Vand A/S er en del af Horsens Vand Holding A/S.

location_onHellerup

ØLLGAARD er Danmarks ældste ingeniør og rådgivervirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og viden.

location_onKøbenhavn Ø

Rådgivende Ingeniørvirksomhed, men fokus på bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og anlæg. Projekteringsledelse og styring af byggeopgaver fra ide til færdiggørelse. Store og mindre opgaver.

location_onKøbenhavn S

Xellia is a leading manufacturer of active pharmaceutical ingredients (APIs), specialized in fermented antibiotics and injectable finished products.

location_onHundested

Hundested Propeller A/S er grundlagt i 1921 og har i alt ca. 35 medarbejdere på fabrikken i Hundested, samt herudover en række salgs- og serviceagenter flere steder i verden.

location_onStavanger

Oceaneering i Norge er en del af Oceaneering International Inc., der er et internationalt olieservice selskab med ca 10.000 ansatte fordelt på 21 lande.

location_onNivå

Med mere end 30 års erfaring dækker ingeniørfirmaet Klaus Nielsen A/S alle rådgivningens discipliner indenfor konstruktioner, byggeri, VVS, ventilation og indeklima. Vores kunder er både staten, kommuner, erhvervslivet og private.