Om 5E Byg A/S

Vi er en mellemstor virksomhed med flad struktur, og vi varetager mange forskellige typer opgaver og projekter. Derfor er der også mange muligheder for at få faglige udfordringer.

Hos 5E Byg arbejder nogle af landets dygtigste total- og hovedentreprenører. Vi er på 7 år vækstet fra 14 til 25 medarbejdere. Væksten fortsætter, så vi søger løbende engagerede medarbejdere, der kan tage ansvar for, at vore byggeprojekter bliver udført til aftalt økonomi, tid og kvalitet.

Med ansvaret for at løfte store byggeopgaver, følger også frihed til at tilrettelægge din egen hverdag - men du er aldrig alene. Hos os er sparring og udvikling nøgleord i en udfordrende hverdag, hvor vi brænder for projekterne. Det præger virksomheden, og vi har kort sagt et sammenhold, der er ud over det sædvanlige.

Er du på udkig efter nye udfordringer? Vi ansætter løbende nye medarbejdere, så hvis du tror, at 5E Byg er stedet for dig, så hold øje med ledige stillinger her på siden eller send en uopfordret ansøgning til Torben Nielsen. Du finder kontaktdetaljerne til Torben under "Medarbejdere" ..