About Nyborg Kommune

Et besøg i Nyborg og omegn er et besøg i Danmarks historie. Nyborg by er en gammel købstad med mange hyggelige handelsgader og med flere historiske og kulturelle seværdigheder, heriblandt Nyborg Slot. Slottet blev opført i 1100-tallet og står stadig smukt og pryder midtbyen sammen med byens nyrenoverede vandtårn fra 1899.

Har du cyklen med, bør du køre en tur ud i det dejligt kuperede Østfynske landskab. Her finder du udover en smuk og afvekslende natur mange små idylliske landsbyer med gamle bindingsværkshuse og mange flotte herregårde, der vidner om en landbrugskultur, der var engang.

Nyborg har også meget at byde på til dig, der skal holde konference eller på kursus med din virksomhed. Nyborgs centrale placering i landet gør byen til en attraktiv møde- og konferenceby med mere end 300.000 besøgende årligt.

Er du til strand og vand er Nyborg det perfekte feriemål for dig og din familie. Nyborgs strande er blandt landet bedste ikke langt fra byen og med udsigt til Storebæltsbroen. Nyborgs velbesøgte lystbådshavn ligger ved den nye flotte Vesterhavn kun ganske få meter fra midtbyen. Havnefronten er de seneste år er blevet udbygget med lækre lejligheder, der sammen med Nyborgs mange andre seværdigheder giver et indtryk af en by, hvor gammelt og nyt mødes.