About EG A/S

Vores fire værdier er: Troværdighed Vi gør det, vi siger i EG! Kunderne skal opleve, at en aftale er en aftale, når de handler med os. Vi er og vil fortsat være kendt som dem, man kan regne med.

Respekt Vi har respekt for forskelligheder i EG. Det er samspillet mellem forskelligheder, der skaber udvikling og gør det muligt for os at levere bedre løsninger til vores kunder.

Fællesskab Vi arbejder aktivt for at skabe et professionelt arbejdsfællesskab i EG. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi kan løfte mere i flok – både internt i EG og i samarbejde med vores kunder.

Stolthed Vi har mange meget tilfredse kunder. Kunder, der anerkender EG's medarbejdere som fagligt kompetente og innovativt tænkende. Denne anerkendelse kommer fra de gode og værdiskabende løsninger, vi har udviklet til vores kunder. I hverdagen skal vi huske at anerkende hinanden, rose vores kolleger og være stolte af de resultater, vi opnår. Der er ikke noget galt i at være stolt eller ligefrem ærekær, hvis bare man har noget at have det i.