Om Watts

Appen Watts giver dig overblikket, så du kan læne dig tilbage og slappe af. Alt sammen på en intuitiv måde, som gør det lidt sjovere at spare på energien.

Fordele ved Watts
Watts er sat i verden for at gøre en forskel for klimaet. Der er ingen, der kan gøre alt. Men alle kan gøre lidt. Og sammen kan vi gøre rigtig meget, når det handler om at spare på energien. Hvis du er optaget af klimaet og gerne vil yde dit lille bidrag i forhold til at spare på ressourcerne og tænke grønt, så kan appen Watts hjælpe dig. Det er både let og faktisk også en lille smule sjovt.

Watts forudsiger fremtiden
Med energiassistenten fra Watts kan du ikke bare holde øje med dit forbrug. Du kan også få et præcist bud på dit forventede fremtidige forbrug og dermed dit budget. Den service er der ingen andre tjenester eller selskaber, der kan tilbyde.

Styr på hele dit forbrug
Med Watts har du altid overblik over dit forbrug, da du kan se din elpris (kW-time) i appen. Appen holder som udgangspunkt styr på dit elforbrug, men du kan også koble fjernvarme, vand og andre typer af forbrug på appen.

På den måde har du altid et fuldt og samlet overblik, du bliver klogere på dit forbrugsmønster, og du slipper for ubehagelige overraskelser.

Så meget godt i vente
Vi er i fuld gang med at udvikle flere nye services, som kan hjælpe med at optimere dit forbrug, spare energi og skåne miljøet. Målet er, at vi løfter i flok og sammen bidrager til den grønne omstilling. Vi glæder os til inden længe at kunne vise dig, hvad det er konkret, vi arbejder med. Vi lover, at det bliver godt!