Om TREFOR

Om TREFOR
Én digitalt integreret multiforsyning, som sikrer livets selvfølgeligheder og tager ansvar for det, vi har sammen.

TREFOR Infrastruktur er en del af EWII Koncernen og består af infrastrukturselskaberne TREFOR Vand, TREFOR Varme, TREFOR El-net samt TREFOR El-Net Øst.

Vores juridiske navn for forsyningsdelen af koncernen er TREFOR Infrastruktur, men i daglig tale er vi bedre kendte under navnet TREFOR.

TREFOR er forsyningsselskab for elnettet, vand og varme i Trekantområdet og for elnettet på Bornholm. Vi sikrer med fremsyn og rettidig omhu, at Trekantområdet kan tage rent vand, miljøvenlig fjernvarme og velfungerende elnet i Trekantområdet og på Bornholm med en oppetid på 99,996 % for givet hver dag.

Som multiforsyningsselskab er det vores ansvar, at det, vi betragter som selvfølge­lig­heder, fungerer. Vi gør os hver dag umage for at sikre høj forsyningssikkerhed og stabilitet i el- nettet og i vand- og varmeforsyningen.

Innovation i klimaets navn
Det store Innovationsfondsprojekt Flexible Energy Denmark, som vi er partner i, har netop fået lavet en film, der fortæller om arbejdet og perspektiverne i projektet – herunder, hvordan de løsninger, vi er med til at udvikle, kan spare Danmark for investeringer til en værdi af 31 mia. kroner og hjælpe til at opnå klimamålene om 70 procents reduktion af udledning af drivhusgasser i 2030.

Video