Om Sweco Danmark A/S

Transforming society together.
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vi er ikke ens. Det er det, vi har til fælles.
Vi tror ikke blot, at alle byggefagets faglige ekspertiser skal arbejde sammen. Vi tror, at vi bliver både bedre og klogere af at sidde sammen – og tænke sammen. Med den fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund. Det er det, vi arbejder på. Med alle vores faglige og menneskelige forskelligheder.

Tager du ansvar, får du ansvar.
I Sweco vægter vi entusiasme, engagement og gode ideer mindst lige så højt som erfaring. Det gør vi, fordi vi tror på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst.

På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar.

Video