Om Mobile Industrial Robots A/S

Mobile Industrial Robots er en førende producent af kollaborative mobile robotter. Vi fokuserer på at udvikle brugervenlige, fleksible og sikre robotter, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten.

 

Vores autonome robotter er en ny generation af avancerede mobile robotter, der giver dig et hurtigt afkast af investeringen, ofte med en tilbagebetalingstid på under et år.

Disse unikke, kollaborative robotter anvendes i dag til automatisering af interne transporter inden for mange forskellige industrier samt i sundhedssektoren.

Som first mover inden for dette felt oplever vi en hurtigt stigende global efterspørgsel på vores unikke og innovative robotter.

 Mobile Industrial Robots er en international og ambitiøs virksomhed med engagerede medarbejdere, der lægger vægt på at gøre en forskel, på at opnå succes og på at udvikle innovative løsninger inden for robotteknologi.

Vi er repræsenteret globalt med salgskontorer og et omfattende forhandlernet, der er klar til at modtage dine forespørgsler og supportere dig.