Om LTECH

Virksomheden blev stiftet i 1997 af direktøren Henrik Holmgren med ambitionerne om at etablere en grøn og konkurrencedygtig virksomhed, som er socialt ansvarlig. I dag er vi 170 ansatte, som både tæller montører, teknikere, lærlinge og funktionærer. Alle bidrager til et professionelt team med stærke kompetencer. Vi er specialister indenfor CTS og EL-installationer samt sikring (ABA, ABDL, AVA).

Vi er kompromisløse når det kommer til kvalitet og vi sætter altid kundens behov i hovedsædet. Som en af Danmarks største udbydere af CTS-installationer, tilbyder LTECH A/S unikke og innovative muligheder indenfor integration af CTS-systemer. LTECH A/S etablerer alle former for elinstallationer, som sikrer optimal belysning og sørger for lynhurtig datatrafik. 

Derudover er LTECH A/S certificerede installatører af ABA. Vi projekterer og installerer anlæg, som er tilpasset den enkelte bygnings brug, således at det sikrer tryghed for alle. LTECH A/S udfører lovpligtige serviceeftersyn på såvel store som små ABA anlæg. Dette skal sikre, at anlægget lever op til de gældende regler, og sparer kunden for uforudsete udgifter ved nedbrud på anlæg eller ved beredskabs besøg.