Om KHR Architecture

KHR har gennem 75 år været specialister i arkitektur, design og byggeri. Disse kompetencer kombinerer  vi i Bygherrerådgivning med traditionelle ingeniørdiscipliner som budgettering, tidsplanlægning, udbud og kontrahering og skaber dermed en unik platform for rådgivning af vores kunder.  

Vi arbejder med bygherrerådgivning i alle faser af en ejendoms livscyklus; nybygning, ombygning, renovering, udvikling og revitalisering af ejendommen - og gerne i tæt samarbejde med ejer, lejere og brugere.

Vores hjemmemarked er Skandinavien, men vi arbejder også internationalt (Europa og Nordamerika) for danske som udenlandske private ejendomsselskaber, asset management selskaber, ejendomsfonde og pensionskasser, industri samt statslige selskaber og kommuner.

Vi arbejder med bygherrerådgivningsydelser inden for alle segmenter: Boliger, erhverv, retail, forskning, uddannelse, sundhed og infrastruktur.

Vores ydelser er delt i 4 hovedområder: Bygherrerådgivning, Real estate rådgivning, Udviklingsrådgivning samt Indretning og Space Planning.