Om JFM

Vi stræber efter at være en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere føler stolthed, når de træder ind ad døren. Vi gør en forskel for det lokale Danmark, og vi skaber værdi med vores indhold. Vi er relevante og troværdige, i det vi gør, og det vil vi blive ved med at være. Derfor stiller vi altid det stærkeste hold, og vi vil gerne have dig med ombord. 

Et godt sted at arbejde
JFM er en arbejdsplads fyldt med muligheder. Vi har 15 dagblade, 63 ugeaviser og en lang række magasiner og netmedier, og vores redaktioner er fyldt med engagerede og ambitiøse journalister, fotografer og redaktører. Derudover er vi et mediefællesskab, der leverer professionel, effektiv og kompetent markedsføring til virksomheder landet over, store som små. Vi producerer kvalitetsindhold hele vejen rundt: Radio, filmproduktion, grafik, markedsføring og kommunikation. Vi har lokationer i hele landet, og med vores aktiviteter er vi i kontakt med 2,9 millioner danskere hver uge. Uanset, hvor vi befinder os, stræber vi efter at sikre et arbejdsmiljø i topklasse med sunde kontormiljøer og topmoderne it-faciliteter. 

For at være førende i branchen kræver det, at vi hele er på forkant med nye tendenser og trends. Derfor udvikler vi konstant vores medarbejdere og ledere, så vi altid stiller de stærkeste hold. JFM er en stor og solid organisation, og vores medarbejdere udgør hele vores rygrad. Derfor prioriterer vi deres trivsel højt, og vi har særligt fokus på at optimere samarbejdet på tværs af geografi og arbejdsområder. For os er det altafgørende, at alle medarbejdere føler sig som en del af et fællesskab og en stærk sammenhængskraft. Derfor er det heller ikke overraskende, at rigtig mange af vores medarbejdere gør karriere i koncernen.