Om Henry Berthelsen A/S

Henry Berthelsen A/S er et rådgivende ingeniørfirma med mere end 50 års erfaring. Firmaet blev etableret i 1964 af Henry Berthelsen, der var daglig leder i 30 år. I 1971 blev firmaet omdannet til et familieejet aktieselskab og har siden 1994 været under ledelse af Finn Berthelsen. I 2018 blev Jacob Berthelsen og Therese Kelstrup en del af ejerkredsen.

Firmaet har i årenes løb udført mange opgaver for offentlige og private bygherrer i hele landet, inden for en lang række områder som plejehjem, pleje- og ældreboliger, socialt boligbyggeri, daginstitutioner, skoler, idrætsanlæg samt bolig-, erhvervs- og industribyggeri.

Værktøjer og faciliteter
​Firmaet er placeret på Viby Torv i Aarhus. Her rådes der over et samlet kontorareal på ca. 250 m2. Lokalerne har plads til 15 medarbejder foruden reception, mødelokaler m.v.

Henry Berthelsen A/S gør brug af diverse IT-værktøjer i det daglige virke, herunder både administrative tekstbehandlings- og databaseprogrammer, tegneprogrammer samt relevante fagspecifikke beregningsprogrammer.

Der projekteres digitalt i AutoCAD og Revit.