Jobbet "Projektleder med fokus på udviklingsprojekter vedrørende grønne gasser og sektorkobling" er udløbet.
Se virksomhedens profil
Se virksomheden
Vis flere job i denne kategori
Vis mig flere job
Få de nyeste job i din indbakke
Opret en jobagent nu

Energisektoren står midt i en ambitiøs grøn omstilling, som for øjeblikket accelereres. Kom og vær med til at sætte den grønne retning for gassektoren og det samlede energisystem.

Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne veksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.

FOKUS PÅ ENERGIANALYSER OG KOORDINERING AF SNITFLADER
Den grønne omstilling forandrer hele energisektoren i et omfang og i en hastighed, der er historisk. Der er i de kommende år udsigt til en massiv udbygning med vedvarende energi – fra storskala-havvind, biogas og brint såvel som fra fortsat udbygning med sol og vind på land. For at Danmark kan indfri de politiske fastsatte klimamål, er det afgørende med fokus på udvikling og på at udnytte de teknologiske muligheder på tværs af sektorer. Det medfører samtidig en højere grad af uforudsigelighed, som stiller nye krav til den langsigtede planlægning af el- og gasinfrastrukturen. 
 
Du bliver en del af afdelingen Netplanlægning-Sektorkobling, som tæller 15 medarbejdere med akademisk baggrund, der har forskellige fagligheder og erfaring. Afdelingen har en bred portefølje af opgaver med fokus på at medvirke til at indfri det potentiale, som gassystemet har i forhold til det samlede grønne energisystem gennem en hensigtsmæssig planlægning og udvikling. Samtidig har afdelingen med et dedikeret fokus på sektorkobling et ansvar for at koordinere og skabe sammenhæng på tværs af energisystemerne. Afdelingen har også ansvar for at en velfungerende dialog med aktørerne – både internt og eksternt.

Fokus i dette job er på projektledelse af de overordnede udviklingsprojekter. Konkret kommer du til at arbejde med både større og mindre udviklingsprojekter, hvor din opgave blandt andet er at:

  • Sætte retning for analyser og bringe analyserne i spil vedrørende sektorkobling, grønne gasser (biogas, e-metan, brint mv.) såvel som samspil med elsystemet.
  • Fungere som bindeled til myndigheder og de øvrige eksterne og interne interessenter.
  • Koordinere tværgående opgaver, som ligger i grænsefladen mellem tekniske løsninger og markedsløsninger.
  • Varetage internationale opgaver.

Når du er kommet godt ind i opgaverne, kan du se frem til at have bidraget til sektorkobling generelt og mere specifikt den grønne omstilling af gassektoren.

ERFAREN PROJEKTLEDER MED ENERGI-ERFARING
Du har ideelt minimum fem års erfaring som projektleder og har erfaring fra energibranchen. Du har forståelse for politiske processer og politiske dagsordener og fornemmer, hvornår og hvordan det er relevant at spille ind for at få noget igennem. Måske har du fra tidligere jobs erfaring med- eller fra ministerier eller styrelser – eller måske kommer du fra en større organisation. Endeligt er du god til at formulere dig i skrift og tale. Dansk er et krav, da dine opgaver omfatter at lave beslutningsnotater og oplæg samt samarbejde ud af huset og dialog med andre aktører og interessenter.

Som person er du kendetegnet ved god situationsfornemmelse og en samarbejdsorienteret tilgang til opgaverne. Du er udadvendt og trives med at have en koordinerende rolle, hvor du sikrer fremdrift og formidler resultaterne af komplekse analyser.

ANSØGNING OG KONTAKT
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Ansøg”, så vi har den senest 7. december 2022. Vi forventer at holde samtaler 14. december 2022 (1. samtale online) og 20. december 2022 (2. samtale i Ballerup). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Gunnertoft Bojsen på telefon 20 23 66 43. 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende for at minimere ubevidste biases i processen. 

SÆRLIGE FORHOLD
Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobbet hos Jobfinder