Om Aplica

Vi hjælper dig med at udpege og sammensætte det rette udstyr til den rette pris, så du selv slipper for at skulle sammenstykke løsninger fra flere forskellige leverandører.

Aplica er specialist i industriel væskehåndtering. Vi råder over Danmarks bedste og bredeste udvalg af udstyr og semi- eller fuldautomatiske anlæg til limning og dosering. Udover selve udstyret leverer vi også forbrugsvarer i form af lim og tætningsmaterialer til industrielle processer.

Lad os optimere din produktion 
Produktionsoptimering er et af nøgleordene i forbindelse med væskehåndtering. Vi leverer markedets bedste komplette løsninger med visionstyrede standardrobotter, der for alvor optimerer din produktion. Du vil opleve, at Aplica kan samarbejde på mange forskellige niveauer - enten som leverandør af enkelte komponenter og forbrugsvarer eller som systemhus, hvor vi udvikler komplette løsninger til påføring af lim, lak, maling eller tætningsmaterialer.

Garanti for ordentlige løsninger 
Vi ser det som vores fornemste opgave at bidrage med løsninger, der sænker produktionsomkostningerne hos vores kunder. Derfor arbejder vi altid ud fra en filosofi om, at vores løsninger skal sikre øget effektivitet og målbare materialebesparelser. Med vores viden og solide leverandørsamarbejder får du fuld garanti for, at de komponenter, vi leverer, er kompatible - hvad enten det drejer sig om udstyr til overfladebehandling, limning eller tætning.

Aplica Aps er en familieejet virksomhed, drevet og ejet af Henrik Mikkelsen og Maria Nørbæk.