Mobilis Danmark A/S

Roskildevej 342D, 1
Taastrup
2630
Danmark

Tlf.: 4340 4041

Om Mobilis Danmark A/S

Mobilis Danmark A/S er en dansk entreprenørvirksomhed med rødder i Holland, der opererer inden for områderne infrastruktur, vand og industri.

Mobilis Danmark A/S’ overordnede mål er at etablere et bæredygtigt og gennemsigtigt forhold til bygherrer og samarbejdspartnere. Dette gøres ved at finde kreative løsninger og gennemføre projekter gennem alle faser på den mest innovative, omkostningsbesparende og effektive vis. Den kreative tilgang og det åbne sind fra det hollandske moderselskab er integreret i Mobilis Danmark A/S' DNA og adskiller virksomheden fra andre danske entreprenører.

Mobilis Danmark A/S, der har kontor i Taastrup ved København, blev grundlagt i slutningen af 2013 som et datterselskab af den hollandske entreprenørvirksomhed TBI Infra B.V. Siden 2014 har Mobilis Danmark A/S fungeret fuldstændig selvstændigt på det danske marked, dog stadig med moderselskabets finansielle og tekniske kapacitet i ryggen.

Virksomheden adskiller sig fra andre ved at kombinere sin hollandske viden og ekspertise med egne erfaringer fra det danske marked. Mobilis Danmark A/S opererer både på det forretningsmæssige og organisatoriske niveau samt inden for design og implementering. Hos Mobilis Danmark kender og forstår vi de danske interessenter, bestemmelser, forskrifter, det danske marked, den danske forretningskultur samt de danske værdier.

Derudover er vi løbende i dialog med forskellige organisationer og parter for at bygge broer mellem de eksisterende, mere traditionelle fremgangsmåder og de nyere ideer. Internt i virksomheden benytter vi os af løbende dialog og refleksion mellem projektafdelinger og relevante parter inden for virksomheden eller partnerskabet. Dette gøres med henblik på at sikre, at alle processer er optimeret og under konstant kontrol. Fordelen ved denne model er, at alle krav, mål og aktiviteter er fuldstændigt synkroniserede med design- og implementeringsprocesserne på alle de forskellige fasers niveauer.

Derfor er flere projekter blevet gennemført i Danmark med stor succes og stadig flere er under udførelse. Disse projekter omfatter broer og underføringer i forbindelse med Frederikssundsmotorvejens etape 2, Køge Bugt Motorvejen etape 3 og 4, Helsingørmotorvejen, Arken Museum og i Ørestad.

Mobilis Danmark A/S er på baggrund af veludførte projekter blevet kendt som en professionel og pålidelig partner. Vi udvider således fortsat vores aktiviteter i Danmark.

1 job med Mobilis Danmark A/S

Tilmeld dig job via en jobagent