SE

Edison Park 1
Esbjerg N.
6715
Danmark

Tlf.: +(45) 7011 5000

Om SE

Et førende energi- og teleselskab

SE blev skabt ved en fusion i april 2006 som et regionalt el-selskab. Siden har vi bevæget os stadig mere ind i energi- og kommunikationsbranchen. Senest med fusionen med det nordjyske energiselskab Nyfors samt opkøbet af DONGs landbaserede vindmøller og Stofa, Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv. Derfor hedder vi ikke længere Syd Energi, men SE.

I dag er SE således en moderne energi- og telekoncern, der bl.a. leverer el, energi-effektiviseringer, bredbånd og kabel-tv til vores over 725.000 kunder. Vores vision gør det nemlig helt klart, at vi står på flere ben og har fokus på både energi, klima og kommunikation. 

Vores hovedsæde ligger i Esbjerg, men vi har aktiviteter i hele landet og dækker flere forsyningsområder i Syddanmark og i Nordjylland på i alt mere end 8.250 km2. Vi servicerer ca. 316.000 hustande i regionerne med strøm – og disse udgør vores andelshavere og ejere. Derudover har vi flere afdelinger rundt om i landet, som huser vores omkring 1.500 servicemindede medarbejdere.

1 job med SE

Tilmeld dig job via en jobagent