Confirm A/S

Havnevej 7
Roskilde
4000
Danmark

Om Confirm A/S

Automation & Validation – Bridging the Gap

Vores vision
Confirm er en professionel og ambitiøs ingeniørvirksomhed, der ønsker at være den foretrukne automation & validation partner for GxP-regulerede virksomheder ved at…

  • Levere en helhedsorienteret indsats med fokus på både forretning, processer og systemer.
  • Arbejde for tillidsfyldte og varige relationer med vore kunder.
  • Være en attraktiv og innovativ arbejdsplads for de dygtigste medarbejdere.
  • Være produkt-uafhængig og derved kunne tilbyde kunden uvildig rådgivning.

Vores mission
Confirm sætter en ære i at kende din virksomhed og at kunne se udfordringerne både fra ’maskinrummet’ og med ledelsens og medarbejdernes øjne. Vi ønsker at opbygge tillidsfyldte og varige samarbejdsrelationer, hvor professionel sparring er i fokus.

Vores store erfaring giver os det nødvendige overblik til at kunne tænke løsninger 360 grader rundt – til glæde for din forretning. Vi ønsker altid at integrere forretningstankegang i valget af automations- og valideringsløsninger så du kan opnå en bedre forretning ved at investere i løsninger, hvor Confirm er involveret.

Vores kultur
Som medarbejder vil du trives i Confirm, hvis du kan lide at tingene gøres på en ordentlig, ærlig, uformel og direkte måde, med respekt for kunder og kollegaer. I Confirm forsøger vi at efterleve et enkelt ’no-nonsens’ princip: Der er ingen bureaukrati, ingen politiske dagsordener og der er altid direkte adgang til beslutningstager.

Vi er en virksomhed, hvor alle har stor betydning for resultaterne. Vi sætter ambitiøse mål for os selv, hinanden og de opgaver, vi løser for vores kunder.
 

1 job med Confirm A/S

Tilmeld dig job via en jobagent