Om Thyssen Stål A/S

Stålspær - Stålbuer - Stålkonstruktioner

Virksomheden kan dateres tilbage til ca. 1923, hvor der både var dyrehold og landsbysmedje. Der har siden været smedje, hvor man har fulgt med mekaniseringen i landbruget. I de tidlige år bestod virksomhedens aktiviteter af hesteskoning - hjulringe og plovskær mv. alt sammen med essen som det centrale redskab.  Efterhånden fulgte salg af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af centralvarmeanlæg i de lokale landbohjem.

Da Hans Jørn Thyssen købte virksomheden i 1990 bestod aktiviteterne af forhandling af Deutz-Fahr traktorer og landbrugsmaskiner, derudover handlede man med maskiner og tilbehør til landbruget. Der blev udført reparation mv. af vand- og varmeinstallationer i nærområdet. På dette tidspunkt var der beskæftiget 4 medarbejdere (1 svend, 2 lærlinge samt 1 kontormand), og havde en omsætning på ca. 3 mio. kr.

De første deciderede stålkonstruktioner blev produceret i 1994. I slutningen af halvfemserne blev produktionen koncentreret omkring bærende stålkonstruktioner til byggerier. På dette tidspunkt var virksomhedens omsætning steget til ca. 25 mio. kr.

I 2006 købte Johannes Kiil Jensen 50% af virksomheden, og blev ansat som administrerende direktør. I 2007 var omsætningen på ca. 107 mio. kr. med ca. 65 medarbejdere.

Thyssen Stål står klar med idéer til stålspær, stålbuer, stålkonstruktioner eller noget helt andet til dit projekt!