For jobsøgere

Ingeniør -, teknik- og it-job. INTET ANDET.

På Jobfinder finder du kun ingeniør-, teknik- og it-job. Og fordi vi er så målrettede, er det her virksomhederne søger efter kandidater.

Hvad gør Jobfinder stærkt?

Jobfinder er en del af Teknologiens Mediehus der også omfatter avisen Ingeniøren og platformene ing.dk, ida.dk og version2.dk. Det gør os til Danmarks største og mest målrettede job- og karrieresite for ingeniører, naturvidenskabelige kandidater, tekniske specialister og it-professionelle. Det tiltrækker virksomheder, og det er en fordel for dig. Vi har altid mange stillingsopslag, og hvis du uploader dit CV, bliver du synlig for de mange virksomheder der leder efter kandidater i vores CV-database.

Kort sagt

Med vores brede medie- og erhvervsnetværk tiltrækker vi alle de største og bedste virksomheder. Det giver flere muligheder, flere jobs og bedre matches.

For virksomheder

Klogere annoncering = bedre kandidater

Jobfinder er Danmarks største og mest besøgte job- og karrieresite for ingeniører, naturvidenskabelige kandidater, tekniske specialister og it-professionelle.

Hvad gør Jobfinder stærkt?

Jobfinder har den unikke fordel, at vi er en del af et større netværk bestående af ing.dk, version2.dk, ida.dk og avisen Ingeniøren. Når du indrykker jobannoncer hos os, har du derfor mulighed for også at blive eksponeret på vores øvrige platforme og få kontakt med både aktive og passivt jobsøgende. Gennem eksponering i Jobfinders brede medienetværk rammer du mere end 500.000 månedlige besøgende samt et stort flertal af de passivt jobsøgende, som ikke målrettet leder efter nyt job, men alligevel er åbne overfor nye karrieremuligheder.

Kort sagt

Med vores brede medienetværk kan du annoncere lige der, hvor kandidaterne i forvejen henter deres nyheder og faglige inspiration. Det giver bedre kandidater.

email
Email
jobfinder@ing.dk
phone
Call+45 3326 5422
Vi hjælper med at finde den løsning der passer bedst til dig, når du søger efter kandidater til din virksomhed.