JOB OG KARRIERE i SWECO

Skyd din karriere i gang hos Sweco
Er du en nysgerrig, engageret og ansvarsfuld person, som søger efter det rette sted at udvikles professionelt?

Sweco vokser og behøver både dig med lang erfaring med teknik, miljø og arkitektur, og dig der lige har afsluttet uddannelsen. Hos Sweco arbejder vi sammen i udfordrende projekter, der bidrager til en bæredygtig samfundsudvikling. Fælles for alle vores medarbejdere er at vi er engagerede i at gøre nytte i en større sammenhæng.

Når vi ser projekterne i et bredere perspektiv, kan vi opnå løsninger, der er bæredygtige både miljømæssigt, socialt og økonomisk. Det er vores unikke kombination af specialistviden og bredde, der gør forskellen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning
I Sweco er vores ledere besluttede på at give dig den vejledning og støtte, du har brug for, så du kan yde dit bedste.

Du er del af et dynamisk team, hvor alle er betydningsfulde, og hvor respekt for mennesker er en prioritet. Vi fremmer en venlig atmosfære baseret på vores værdier. Og vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads.

Som medarbejder i Sweco kan du være sikker på, at du arbejder for en ansvarlig arbejdsgiver, og vi forventer, at vores ansatte handler på samme etiske og ansvarlige måde.


At rådgive vores kunder i udfordrende projekter er en del af vores hverdag
Du vil forme fremtidens byer og samfund ved at tilbyde vores kunder attraktive og bæredygtige løsninger.

I Sweco er forretningen i centrum, og det er resultatet, der tæller. Fra første dag opfordres du til at tage ansvar for kunderelationer i projekterne.

I Sweco har du mulighed for at arbejde med de mest udfordrende projekter og interessante projekter med adgang til internationale kompetencer.

Du er del af et team af imødekommende og engagerede kolleger. Vi lytter til vores kunder for at finde de løsninger, der bedst opfylder deres behov.


Fortsat udvikling af dine kompetencer er ikke en mulighed, men et krav
At være med til at udvikle fremtidens byer og samfund stiller store krav til dine evner.

I Sweco vil du have muligheden for løbende at udvikle dine kompetencer som specialist, personaleleder eller projektleder. I Sweco får du mulighed for at samarbejde med og lære af de bedste eksperter inden for udviklingen af alle områder af vores byggede og naturlige omgivelser.

Nyeste stillingsopslag

Der er i øjeblikket ingen job.