Sonion

Sonion er førende indenfor design af avancerede miniature komponenter og løsninger indenfor høreapparater samt avancerede akustistiske løsninger. Vores portefølje omfatter balanced armature receivers, high-end mikrofoner og elektromekaniske komponenter til høreapparater og high-end audio headsets.

Sonions vision er: Helping enhance hearing at maximum comfort - the preferred development and manufacturing partner for hearing products.

Det betyder, at vi skal udvikle og producere innovative løsninger af høj kvalitet, til tiden og inden for budget.
Kompentente, innovative, dedikerede og tilfredse medarbejdere er derfor en naturlig forudsætning for, at vi kan løse vores opgaver.

I Danmark er vi specialiserede i udviklingen af mikromekaniske komponenter, og vi har et unikt set-up, hvor udvikling, test og prototype fremstilling ligger sammen. Herved opnår vi en smidig udviklingsproces, og der er ikke langt fra tale til handling.

Vores hovedområder og kompetencer er indenfor R&D, salg, kvalitetssikring, tooling  og administration, og vores medarbejderstab tæller blandt andet ingeniører, værktøjsmagere, teknisk salgspersonale, finans og administrativt personale.

Sonion blev grundlagt i Danmark i 1974 som Microtronic. Igennem alle årene har vi udviklet, produceret og markedsført avancerede komponenter og løsninger indenfor høreapparater og avancerede akustistiske løsninger.

Sonion er en international virksomhed, på verdensplan har virksomheden 3000 ansatte, hvoraf der er 70 medarbejdere ansat på hovedkvarteret i Roskilde. Lokalt på vores faciliteter i Danmark, Holland, Polen, USA, Kina, Vietnam og Filippinerne er forskellige nationaliteter bredt repræsenteret.

Nyeste stillingsopslag

Der er i øjeblikket ingen job.