Krüger A/S

I Krüger A/S er vi 450 medarbejdere fordelt i Søborg, Aarhus, Aalborg og Glostrup. Krüger er en del af den verdensomspændende miljøkoncern Veolia, som vi ofte samarbejder med på internationale projekter, når vores kernekompetencer efterspørges af søsterselskaber i hele verden.

Rådgiver, entreprenør og leverandør
Krüger arbejder som rådgiver, entreprenør og leverandør af udstyr, løsninger og service inden for procesvand, drikkevand, spildevand, klimasikring og jordforurening. Sammen med vores kunder bidrager vi til at bevare, udvikle og genvinde ressourcer, som er afgørende for menneskers liv.

Internationalt orienteret miljøvirksomhed
Gennem mere end 110 år har arbejdet med vandbehandling til kommuner, forsyninger og industrien i Danmark og udland. Vi har fokus på at bevare de naturlige ressourcer ved at genanvende vand og reducere de miljømæssige påvirkninger mest muligt. Vi arbejder målrettet på at udvikle helhedsorienterede og langtidsholdbare løsninger i samarbejde med forsyninger, industri og vidensinstitutioner, hvor vi i fællesskab udvikler nye teknologier og løsninger. Herudover samarbejder vi med de førende leverandører af udstyr og komponenter for at sikre de bedste løsninger til vores kunder.

Som en del af Veolia-koncernen har vi adgang til en stor portefølje af bæredygtige teknologier og den nyeste specialistviden indenfor blandt andet cirkulær økonomi.

Nyeste stillingsopslag