Gå til hovedindhold
search
Career Guides
Kompetence, Karriereguide, Jobfinder
Ny rapport slår fast, at dyb faglig viden bliver det absolut vigtigste konkurrenceparameter for danske ingeniører i 2020. Er den ikke på plads, snupper udenlandske ingeniører danske job – og de er allerede i fuld gang
Jobfinder, Karriereguide
Førstehåndsindtrykket er vigtigt, når du får et nyt arbejde. Derfor giver Jobfinder dig råd til at feje benene væk under dine kommende kolleger og chef
Jobfinder, Karriereguide
Hvordan gør man en omfattende karriere overskuelig på et CV? Prøv at begrænse resuméet til én side, lyder rådet fra eksperter hos Novorésumé. Se hvordan, de har sammenfattet Teslas Elon Musks karriere på én enkelt side.
Karriereguide, Jobfinder
It-virksomheden Netcompany foretrækker at ansatte yngre medarbejdere frem for ældre. »De ældre er ofte forkælede og har svært ved at flytte deres faggrænser,« siger den administrerende direktør.
Jobfinder, Karriereguide
Legetøjsgiganten skal bruge 200 flere ingeniører i 2016. Senior HR-manager giver her gode råd og fif til dig, der drømmer om at arbejde med klodser.
Jobfinder, Karriereguide
Det er vigtigt at overveje, hvorfor en kollega opleves besværlig, og fokusere på, hvordan man bedst muligt kan løse opgaverne sammen, lyder nogle af rådene fra Edith Kahlke.
Karriereguide, Jobfinder
Dansk ingeniør oplevede udstationering i Dubai som en fantastisk læreproces, der gav masser af nyt input på cv’et. Og selv om hierarkiet er mere tydeligt end herhjemme, blev mange fordomme gjort til skamme.
Jobfinder, Karriereguide
Forbered samtalen med din kollega, hvis du vil have et fagligt udbytte. ‘Løs snak fører ikke til noget,’ mener ledelseskonsulent Charlotte Dalsgaard.
Karriereguide, Jobfinder
Det er ikke alle jobmuligheder, der er din tid og energi værd. Her er nogle advarselslamper, du bør være opmærksom på.
Karriereguide, Jobfinder
Offshore-branchen skriger på maskinkyndige teknikere. Alligevel har den nyuddannede maskinmester Raid Salah fået 80 afslag de seneste tre måneder. »Det er ualmindeligt ærgerligt,« lyder det fra hans vejleder.
Jobfinder, Karriereguide
Cepos har udarbejdet en liste over de 43.000 danskere, der tjener mest. Læs hvor ingeniørerne placerer sig.
Karriereguide, Jobfinder
Frygter du, at det er dig, der ryger ved næste fyringsrunde, så tag et realitetstjek. Her er syv tegn på, at du er på vej ud.
Jobfinder, Karriereguide
Med et kodet jobopslag jagter Forsvarets Efterretningstjeneste nye medarbejdere, der skal indgå i tjenestens nye hacker-akademi.
Karriereguide, Jobfinder
Studiejobfinder er fra 1. september blevet en integreret del af jobfinder.dk.
Karriereguide, Jobfinder
Har du gjort dig seriøse anstrengelser i forbindelse med at søge et job, har du også ret til at stille et par spørgsmål til arbejdsgiveren. Læs her, hvad du skal spørge om, og hvorfor du aldrig skal stille spørgsmålet 'Hvorfor fik jeg ikke jobbet?'
Stresshåndtering, Karriereguide, Jobfinder
Fred og ro derhjemme forværrer jobrelateret stress, mens jobbet paradoksalt nok er bedst til at fjerne det igen, mener psykiater. Hvis altså vilkårene på arbejdspladsen ændres.
Jobsøgning, Karriereguide, Jobfinder
Tjek denne enkle grafik, der fortæller dig, om det er nu, du skal skifte dit nuværende job ud med noget mere spændende og tilfredsstillende
Jobsøgning, Karriereguide, Jobfinder
Du skal selv finde noget at relatere din ansøgning til, når du skriver en uopfordret ansøgning.
Jobfinder, Karriereguide
Et jobtilbud er ikke mejslet i granit. Derfor skal du ikke på forhånd sige nej til et dårligt udspil fra arbejdsgiveren. Læs her, hvad en førende amerikansk headhunter mener, at du skal sige i stedet.
Arbejdsmarked, Karriereguide, Jobfinder
Jobfinders læsere har talt: Meningsløse jobtitler optræder mange steder. Vi lever i en æra af opblæste jobtitler, og det kan være skadeligt på langt sigt, skriver virksomhedsrådgiver.