Karriereguides
Jobfinder, Karriereguide
Det kan være et sprængfarligt minefelt, hvordan du reagerer på ubehagelige bemærkninger fra dine kolleger og chefer. Her kommer 8 tips, som det er godt at være opmærksom på.
Karriereguide, Jobfinder
Når virksomheder skriver deres stillingsopslag på engelsk, risikerer de, at danske ingeniører holder sig væk, mener headhunter. Vi er nødt til at annoncere på engelsk for at rekruttere tilstrækkeligt med folk, forklarer it-virksomhed.
Jobfinder, Karriereguide
Interne forfremmelser er ikke altid uden problemer. De forbi­gåede skumler, og der bliver pludselig stille, når du sætter dig ved frokostbordet. Læs her, hvad du og din arbejdsplads skal være opmærksomme på, når du skifter rolle.
Karriereguide, Jobfinder
Virksomhederne mangler ingeniører og it-uddannede, og det er ikke usandsynligt, at aktive jobsøgere pludselig kan stå med mere end et jobtilbud. Sker det, skal du overveje dette
Jobfinder, Karriereguide
Hvis du ønsker at gøre dig selv interessant for de arbejdsgivere, der jagter nye medarbejdere på LinkedIn, skal du have en stærk overskrift på din profil, Sådan her gør du.
Karriereguide, Jobfinder
Samlet set er der færre arbejdsløse ingeniører end sidste år, men antallet af arbejdsløse nyuddannede på dagpenge stiger.
Arbejdsmiljø, Jobfinder, Karriereguide
Hvad enten din fornemmelse er rigtig eller ej, så vil du yde et ringere stykke arbejde på jobbet, hvis du ikke føler, at du kan stole på dine kolleger. Her er ni tegn på, at du kan have ret
Ansættelse, Karriereguide, Jobfinder
Er ingeniørmanglen en realitet eller et udtryk for virksomheder, der er alt for kræsne og kun ansætter bestemte typer af ingeniører? Kom med din mening og deltag i debatten
Karriereguide, Jobfinder
Skal du til jobsamtale? Her er ti tips til, hvordan du stiller spørgsmål, som både giver dig svar på, om virksomheden er det rigtige match for dig - og samtidig skiller dig ud fra mængden.
Jobfinder, Karriereguide
Fremover behøver du ikke gætte dig til, hvad dine fagfæller tjener. Nu giver Jobfinder.dk dig direkte adgang til en del af Ingeniørforeningens lønstatistik.
Jobfinder, Karriereguide
Vil du være generalist eller specialist? Vil du til udlandet eller ej? Det er et par af de ting, du skal vide, før du træffer dit valg.
Jobfinder, Karriereguide
Legetøjsgiganten skal bruge 200 flere ingeniører i 2016. Senior HR-manager giver her gode råd og fif til dig, der drømmer om at arbejde med klodser.
Jobfinder, Karriereguide
Er du ked af dit arbejde, er det vigtigt at holde hovedet koldt og holde dine tanker for sig selv, lyder rådet fra Mary Kobia, karriererådgiver i IAK.
Jobfinder, Karriereguide, Ledelse
Den måde, du håndterer en MUS-samtale på, fortæller næsten alt om, hvordan du klarer din lederrolle. Læs her, hvordan du holder en vellykket MUS og dermed bliver en vellykket leder.
Jobfinder, Karriereguide
Jeanette Svendsen fra Jobfinders karrierepanel forklarer i sit svar, hvordan coachingmodellen SMART kan bruges til at komme hele vejen rundt i sin karriereplan.
Arbejdsmarked, Karriereguide, Jobfinder
Jobfinders læsere har talt: Meningsløse jobtitler optræder mange steder. Vi lever i en æra af opblæste jobtitler, og det kan være skadeligt på langt sigt, skriver virksomhedsrådgiver.
Jobfinder, Karriereguide
Var græsset alligevel ikke grønnere på den anden side? Her er en række råd til, hvordan du uden at tabe ansigt bedst ansøger om et job i en virksomhed, som du tidligere har været ansat i.
Jobfinder, Karriereguide
Drømmer du om livet som selvstændig? Serieiværksætter Karsten Vandrup giver sine bedste råd til, hvordan du skaffer likvider til start-up-virksomheden via de såkaldte equity crowdfunding-sites
Jobfinder, Karriereguide
Det gælder om at vise sig fra sin pæneste side, når man har sagt sit job op til fordel for et nyt. Få her en række gode råd til at komme ud ad døren på den bedst mulige måde.
Jobfinder, Karriereguide
Ingeniørforeningens karriererådgivere hjælper medlemmer, der er i tvivl om, hvordan de skal håndtere alle former for udfordringer i deres karriereliv. Karrierekonsulent Kenneth Carstensen giver her gode råd til dem, der drømmer om at træde ind på ledervejen.