The job AX-udvikler has expired.
View company profile on Jobfinder
Go to company profile
View related jobs in this category
Show me related jobs
Get the newest jobs in your mailbox
Create job agent now

Verdo søger en superstruktureret AX-udvikler

Bliv udfordret og gør en forskel
Verdo er blandt Danmarks største virksomheder med over 500 medarbejdere og mere end 2,6 milliarder kr. i omsætning. Aktiviteterne spænder vidt fra fiber, el-, varme- og vandforsyning til globale aktiviteter, som i dag udgør halvdelen af vores forretning. De kommende år byder på fortsat stor forandring og vækst, der vil positionere VERDO som en anderledes og innovativ energikoncern.

IT organisationen i Verdo består af 15 medarbejdere, hvoraf 6 er i Applikationsteamet, hvor denne stilling er placeret. Applikationsteamet har i forvejen 1 dedikeret udvikler, som også agerer Release Manager. Vi søger en ambitiøs og erfaren kollega, som vil være med til at styrke Verdo IT’s kompetencer yderligere.

Hvem er du
Det vigtigste for os er, at du har udviklerfaring indenfor Dynamics AX. IT afdelingen har det fulde ansvar for udviklingen af ERP platformen i Verdo, så et bredt kendskab til Dynamics AX vil være en fordel.

Du skal være omstillingsparat, da vores koncern er i rivende udvikling. Det, vi planlagde i går, er ikke nødvendigvis, det vi kommer til at lave i dag.

Som person er du analytisk, struktureret og engageret. Du skal være yderst struktureret i din måde at programmere på.

Du holder fast i en opgave, til den er løst. Du har et godt humør og lyst til en stor berøringsflade med mange bolde i luften samtidigt.

Jobbet
Arbejdsopgaverne er

  • Programmering af tilretninger i vores tre versioner af AX; AX 2009 (Xellent), AX 2012 og Dynamics 365 for operations
  • Sparring med AX konsulenterne vedr. brug af enten standardløsninger eller egen-tilretninger
  • Vedligeholdelse af integrationer mellem vores forskellige systemer
  • First og second level support af brugerne
  • Ansvaret for et af områderne i AX
  • Visse udviklingsopgaver i Visual Studio

Verdo er en virksomhed, hvor der er plads til personlig udvikling og mulighed for at præge udviklingen.
En hverdag med masser af spændende opgaver, hvor vi løfter i flok, sparrer med hinanden og videndeler - og her er dit bidrag vigtigt.Derudover har Verdo flere medarbejdergoder som sundhedsforsikring, frugtordning, god medarbejderrestaurant og fælles sociale aktiviteter som personaleforening, jagtklub, cykelklub, løbeklub mm.

Se evt. vores profilvideoer på linkedin https://www.youtube.com/watch?v=QkAjDoHGaic og https://www.youtube.com/watch?v=dQvh44AGDiM&feature=youtu.be eller besøg os på www.verdo.dk

Sådan søger du stillingen
Har du lyst til at vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at kontakte IT-chef Annette Jelle, mobil 4165 7708.

Ansøgningsfristen er 31. januar 2018. Stillingen ønskes besat hurtigt, hvorfor vi løbende tager kandidater ind til samtale. Du kan søge stillingen elektronisk på Verdo's hjemmeside via "Ansøg" linket. Vi modtager ikke skriftlige ansøgninger pr. post og mail.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobbet hos Jobfinder