The job Praktikanter søges til Ventilation og VVS has expired.
View company profile on Jobfinder
Go to company profile
View related jobs in this category
Show me related jobs
Get the newest jobs in your mailbox
Create job agent now

Praktikanter søges til Ventilation og VVS på Herlev Hospital og til vores projektkontorer

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Vi sikrer medicinalvirksomheders produktion gennem fleksible og fremtidssikrede løsninger i overensstemmelse med gældende lovkrav. Vores 2000 engagerede medarbejdere leverer gennemprøvede processer og international viden, så vi altid kan supportere vores kunder optimalt - både globalt og lokalt. NNE er 100 % ejet af Novo Nordisk og vores kunder omfatter ligeledes Novo Nordisk samt mange andre farmaceutiske virksomheder over hele verden. Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav. 

Herlev Hospital omfatter ca. 56.000 m2 sygehus-nybyggeri som opføres i perioden frem til 2019. NNE varetager rådgiveropgaven på de tekniske fag VVS, HVAC/VENT, EL, elevator og rørpost. Arbejdsopgaverne vil være fagtilsyn og projektopfølgning i udførelsesperioden i samarbejde med og under vejledning af ingeniører fra NNE.

Til vores kontor i Virum og projektkontorer i Bagsværd, Gentofte, Hillerød og Kalundborg i forbindelse med forskellige projekter inden for den farmaceutiske industri. Afdelingen HVAC & Building Utilities beskæftiger ca. 60 medarbejdere. Vores knowhow dækker en bred vifte af kompetencer inden for projektering af faciliteter og vi baserer vores rådgivning på den nyeste teknologi inden for designsystemer og værktøjer til ingeniør- og arkitektprojektering.

Dine kvalifikationer
Du er i gang med at blive ingeniør på bachelor / master niveau, der fortrinsvis fokuserer på enten HVAC eller Building Utilities. Det vil være fordelagtigt hvis du forud for dit nuværende studie har en håndværksmæssig uddannelse inden for VVS og Ventilation. Dog er dette ikke et krav. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring med den praktiske udførelse af byggeopgaver samt erfaring i at færdes og agere på en byggeplads. Vi forestiller os, at du har en passende indsigt i en byggeproces og kender flowet i udførelsesperioden.

Der er ligeledes mulighed for efterfølgende studiejob i et passende omfang.

Ansøgning
Send venligst din ansøgning online. 
Ansøgningsfristen er d. 15 april 2018.
Bemærk venligst at vi behandler ansøgninger løbende.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Director Jens Johansen, +45 3077 6538, jzyj@nne.com

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set jobbet hos Jobfinder