About HR-Kompagniet ApS

HR-Kompagniet er specialiseret i at finde de rigtige chefer, ledere, projektledere, koordinatorer eller nøglemedarbejdere, der personligt og fagligt passer bedst til virksomhedens udfordringer. Den rigtige medarbejder kan være den afgørende faktor for at få styrket en proces, en afdeling, en bundlinje.

I HR-Kompagniet udmærker vi os ved at benytte vores store psykologiske indsigt og typeværktøjer til at finde den helt rigtige kandidat til virksomhederne.
Dette giver stor værdi for virksomheden igennem hele udvælgelsesprocessen.

Vi er desuden meget bevidste om, at den nye medarbejder også skal kunne passe ind i virksomhedens kultur, værdier og ikke mindst i fællesskabet med sine nye kollegaer.

De attraktive kandidater er i dag selv meget bevidste om, hvad de vil med deres arbejdsliv - både lige nu og i de kommende år. HR-Kompagniet kan forene interesserne, så virksomheden får den rigtige medarbejder, og kandidaten holder kursen i karrieren.

HR-Kompagniet vurderer fra opgave til opgave, hvordan vi bedst griber processen an. En ansættelse vil ofte have sit afsæt i nogle særlige behov i virksomheden - det være placering i markedet, plejen af et image, styring af økonomien, eller behovet for ny viden.

© HR-Kompagniet - Vi sørger for professionel rekruttering af medarbejdere, lederrekruttering, HR-rekruttering