Skip to main content
Career Guides
Karriereguide, Jobfinder
Var græsset alligevel ikke grønnere på den anden side? Her er en række råd til, hvordan du uden at tabe ansigt bedst ansøger om et job i en virksomhed, som du tidligere har været ansat i.
Arbejdsmarked, Karriereguide, Jobfinder
Jobfinders læsere har talt: Meningsløse jobtitler optræder mange steder. Vi lever i en æra af opblæste jobtitler, og det kan være skadeligt på langt sigt, skriver virksomhedsrådgiver.
Arbejdsmiljø, Karriereguide, Jobfinder
Det er let at genkende den passiv-aggressive kollega eller chef, der siger én ting til dig og noget helt andet om det bag din ryg. Men kan du kende tegnene hos dig selv? Tjek her, om du er passiv-aggressiv på jobbet.
Karriereguide, Jobfinder
Hård konkurrence om kompetencer presser løn-niveauet blandt it-folk i finanssektoren i vejret. It-medarbejdere uden ledelsesansvar tjener knap 60.000 kr. om måneden.
Karriereguide, Jobfinder
Danmark er det perfekte innovationslaboratorium, mener IT-giganten IBM, som nu jagter danske it-specialister til at udvikle fremtidens it-løsninger inden for blandt andet big data og cognitive computing. De første 10-15 ansættes fra årsskiftet.
Karriereguide, Jobfinder
Ledige ingeniører skal efteruddannes for at undgå flaskehalse, ellers går samfundet og virksomhederne glip af vækst, lyder det fra AR-formand.
Arbejdsmiljø, Karriereguide, Jobfinder
Introverte føler sig fejlplacerede og oversete på moderne arbejdspladser. Ærgerligt, for trives de ikke, svækker det innovationen, lyder det fra amerikansk forfatter.
Jobfinder, Karriereguide
Som nyuddannet er den første lønseddel magisk, og en kærkommen arvtager for SU’en. Se, hvilken branche der udbetalte den højeste startløn i 2014.
Karriereguide, Jobfinder
De fleste vil gerne hjælpe kolleger, der begynder at udvise symptomer på stress. Men hvis vi ikke gør det rigtige, kan vi ende med at forværre situationen. Læs her, hvad du aldrig skal sige, og hvad du godt må sige
Karriereguide, Jobfinder
Kontrolfreaks ødelægger sig selv og deres omgivelser i en misforstået opfattelse af, at det er muligt at kontrollere alt. I stedet tyranniserer de alt. Her er de syv tegn, der afslører en kontrolfreak - og to gode råd til, hvordan man lærer at slippe kontrollen
Ledelse, Karriereguide, Jobfinder
Den måde, du håndterer en MUS-samtale på, fortæller næsten alt om, hvordan du klarer din lederrolle. Læs her, hvordan du holder en vellykket MUS og dermed bliver en vellykket leder.
Karriereguide, Jobfinder
It-virksomheden Netcompany foretrækker at ansatte yngre medarbejdere frem for ældre. »De ældre er ofte forkælede og har svært ved at flytte deres faggrænser,« siger den administrerende direktør.
Jobfinder, Karriereguide
En lav inflation sikrer, at ingeniørerne får fuld valuta for årets lønstigning og for tredje år i træk opnår en stabil lønfremgang.
Jobfinder, Karriereguide
Vil du være generalist eller specialist? Vil du til udlandet eller ej? Det er et par af de ting, du skal vide, før du træffer dit valg.
Ansættelse, Karriereguide, Jobfinder
Den garvede ingeniør- og erhvervskvinde Eva Berneke forlader TDC og indtager direktørstolen hos KMD. »En superspændende virksomhed, med superspændende udfordringer,« siger hun.
Karriereguide, Jobfinder
Frygter du, at det er dig, der ryger ved næste fyringsrunde, så tag et realitetstjek. Her er syv tegn på, at du er på vej ud.
Jobfinder, Karriereguide
Ingeniøren har samlet optagelsestallene for alle ingeniøruddannelser i Danmark. Se, hvad der er mest populært blandt de kommende ingeniører.
Jobfinder, Karriereguide
Der er mere end 11.000 kroner i forskel mellem ingeniørernes gennemsnitsgage i den bedst lønnede og den dårligst lønnede region
Jobfinder, Karriereguide
Ingeniørforeningens karriererådgivere hjælper medlemmer, der er i tvivl om, hvordan de skal håndtere alle former for udfordringer i deres karriereliv. Karrierekonsulent Jeanette Svendsen fortæller her om et klassisk dilemma for nyuddannede ingeniører og giver gode råd til at løse det.
Karriereguide, Jobfinder
De ser chefen som et helt menneske, taler ham midt imod, men klapper også i, når det er nødvendigt. Få her en karakteristik af en medarbejdertype, som chefen trygt kan stole på.