Skip to main content
Career Guides
Karriereguide, Jobfinder
De mest intelligente lever med en øget risiko for at blive fyret. Forandringskonsulent med særlig indsigt i landets bedst begavede oplister syv grunde til, at netop de er i særlig risiko for at bliver hældt ud
Karriereguide, Jobfinder
Interne forfremmelser er ikke altid uden problemer. De forbi­gåede skumler, og der bliver pludselig stille, når du sætter dig ved frokostbordet. Læs her, hvad du og din arbejdsplads skal være opmærksomme på, når du skifter rolle.
Jobfinder, Karriereguide
Som det første sted uden for USA åbner Silicon Valley-fænomenet Singularity Valley sit første store uddannelsessted i København. 5000 nyrenoverede kvadratmeter skal huse et hub for innovation og iværksætteri
Jobfinder, Karriereguide
Fremover behøver du ikke gætte dig til, hvad dine fagfæller tjener. Nu giver Jobfinder.dk dig direkte adgang til en del af Ingeniørforeningens lønstatistik.
Jobfinder, Karriereguide
De første 100 dage i nyt job er afgørende for, hvordan du vil blive opfattet som leder. Ledelseskonsulent Lars Bo Hansen oplister otte faldgrupper, du bør undgå.
Jobfinder, Karriereguide
Det er hårdt at blive fyret. Men i stedet for at fortabe dig i skam og selvmedlidenhed, bør du sætte alle kræfter ind på at komme tilbage i kampen. Disse syv trin kan hjælpe dig videre.
Jobfinder, Karriereguide
Ingeniørforeningens karriererådgivere hjælper medlemmer, der er i tvivl om, hvordan de skal håndtere alle former for udfordringer i deres karriereliv. Karrierekonsulent Jeanette Svendsen fortæller her om et klassisk dilemma for nyuddannede ingeniører og giver gode råd til at løse det.
Karriereguide, Jobfinder
Teknologi og it-virksomheder dominerer listen over, hvilke amerikanske virksomheder, der tilbyder den højeste løn. Se hvilke og hvor meget de tilbyder.
Jobfinder, Karriereguide
Dårlig ledelse får en stor del ingeniører til at skifte job. Fem kendetegn afslører, hvorvidt din leder er en ringe chef.
Karriereguide, Jobfinder
Ny rekrutteringsproces i Novo Nordisk skal sikre, at flere af de kandidater, der får afslag, alligevel ender med at få job et sted hos medicinalvaregiganten.
Jobsøgning, Karriereguide, Jobfinder
Se ansøgning til ingeniørjob før og efter karrierekonsulentens kritiske gennemgang.
Karriereguide, Jobfinder
Har du gjort dig seriøse anstrengelser i forbindelse med at søge et job, har du også ret til at stille et par spørgsmål til arbejdsgiveren. Læs her, hvad du skal spørge om, og hvorfor du aldrig skal stille spørgsmålet 'Hvorfor fik jeg ikke jobbet?'
Karriereguide, Jobfinder
Er du et tvivl om, hvad du har mest lyst til at arbejde med, kan et toårigt graduateprogram hjælpe til at spore dig ind på, hvad du vil arbejde med. Men det kan også være et hårdt nomadeliv.
Karriereguide, Jobfinder
Nyeste tal fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen viser, at færdiguddannede erhvervs-ph.d.er inden for teknisk videnskab i gennemsnit tjener 5.000 kroner mere om måneden, end de traditionelle ph.d.er.
Karriereguide, Jobfinder
De fleste vil gerne hjælpe kolleger, der begynder at udvise symptomer på stress. Men hvis vi ikke gør det rigtige, kan vi ende med at forværre situationen. Læs her, hvad du aldrig skal sige, og hvad du godt må sige
Kompetence, Karriereguide, Jobfinder
Her er fem matematik-tricks, der vil imponere de fleste. Lær dem og fyr lidt tal-sjov af, når familien skal rystes ud af jule-dvaskheden
Karriereguide, Jobfinder
Det er ofte de samme fejl, der går igen i ingeniørers CV, vurderer headhunter Belinda Bramsnæs. Læs hendes bud på det optimale ingeniør-CV.
Karriereguide, Jobfinder
Offshore-branchen skriger på maskinkyndige teknikere. Alligevel har den nyuddannede maskinmester Raid Salah fået 80 afslag de seneste tre måneder. »Det er ualmindeligt ærgerligt,« lyder det fra hans vejleder.
Arbejdsmiljø, Karriereguide, Jobfinder
Hvad enten din fornemmelse er rigtig eller ej, så vil du yde et ringere stykke arbejde på jobbet, hvis du ikke føler, at du kan stole på dine kolleger. Her er ni tegn på, at du kan have ret
Karriereguide, Jobfinder
Drømmer du om livet som selvstændig? Serieiværksætter Karsten Vandrup giver sine bedste råd til, hvordan du skaffer likvider til start-up-virksomheden via de såkaldte equity crowdfunding-sites