About Valcon

Valcon bringer dig hele vejen fra strategi til handling I såvel den private som den offentlige sektor udfordres ledere hver dag af strategiske og operationelle opgaver inden for globalisering, innovation,vækst, transparens og effektivitet.

Fem temaer med vital indflydelse på virksomhedens succes. Og fem temaer, hvor det mange gange kan være en svær udfordring at nå ud over skrivebordskanten og komme fra det strategiske plan til konkret og værdiskabende handling.

Hos Valcon har vi skabt et konsulenthus, der rækker længere. Og dybere. Vi slipper derfor ikke opgaverne, når det strategiske arbejde er veludført og mål, midler og køreplan er på plads. Tværtimod er vi din garant for, at strategierne i sidste ende bliver transformeret til konkrete initiativer og målbare resultater.

Men hvad er det så, der gør Valcon anderledes? Hvor gør vi en reel forskel? Svaret finder du ved at kigge nærmere på sammensætningen af vores mere end 200 medarbejdere.

Foruden nogle af Skandinaviens skarpeste og mest erfarne managementkonsulenter favner vi nemlig et team af garvede områdespecialister. På en gang tænkere og praktikere. Og alle med dybe kompetencer inden for deres respektive funktionsområder, opbygget gennem imponerende karrierer på den anden side af skrivebordet. Og ude på gulvet.

Vi er med andre ord i stand til at gå hele vejen fra rådgivning til handling. Til ikke bare at fortælle dig, hvad der skal gøres - men hvordan. Giver det forretningsmæssig mening for din virksomhed, kan du oven i købet vælge at gå skridtet videre og lade os håndtere den praktiske eksekvering.

Kort sagt: Du kommer længere med Valcon.