About Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Vi udviklinger en fremtidsparat og sikker digital skatteforvaltning 
Danmark har en af verdens mest avancerede skatteadministrationer. Den er blevet til over mange år og skal moderniseres, forenkles og videreudvikles. Derfor bygger og fornyer vi i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen digitale løsninger i samarbejde med de andre styrelser i Skatteministeriets koncern. 

Vi skal sikre stabil og sikker drift samt løbende videreudvikling af Skatteforvaltningens it-løsninger. I arbejdet med at skabe fundamentet for en datadrevet skatteforvaltning, der omsætter viden om borgere og virksomheder til enkle, effektive og brugervenlige løsninger, arbejder vi med agil in-house it-udvikling. 

Byg fremtidens skattevæsen
Opgaven er at få skattevæsenet til at fungere endnu bedre. Vi moderniserer og nyudvikler digitale systemer, som sikrer, at danskernes skatter og afgifter bliver betalt korrekt. Samtidig sørger vi for, at de eksisterende løsninger fungerer. Det er ikke nogen enkel opgave. Faktisk vil vi gå så langt som at kalde det den sværeste it-opgave i Danmark i disse år. Men vi har det sjovt undervejs. Hvis du også synes, at den opgave giver mening, så kom og vær med til at bygge fremtidens skattevæsen.

Løs komplekse it-problemer
Velfungerende systemer og processer, der bygger på pålidelige data, er en afgørende forudsætning for, at styrelserne i Skatteforvaltningen kan løse deres opgave. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har ansvaret for større it- og forretningsudviklingsprojekter, ligesom det er vores opgave at sikre et transparent grundlag for it-prioriteringer på tværs af Skatteforvaltningen. Vi har en data- og analysedrevet tilgang til udvikling og forenkling. Samtidig lægger vi stor vægt på at skabe løsninger, der understøtter behovene i de andre styrelser under Skatteministeriet og hos borgere og virksomheder.

Skab karriere med mening
Vi er en organisation med plads til de ambitiøse. Du har mulighed for at få ansvar og indflydelse hurtigt, så du kan skabe et interessant og meningsfuldt arbejdsliv. Vi bestræber os på at give plads til mennesker, der forstår opgaven, og som vil være med til at tage det næste store skridt i offentlig teknologiudvikling.

Arbejd med de dygtigste
I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er medarbejderne fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Det høje faglige niveau er udgangspunktet for, at vi kan tænke nyt, se løsninger og levere resultater af høj kvalitet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.
 

Video