Skip to main content

About Softline A/S

SOFTLINE DESIGN. Softline har udviklet sig meget, siden vi i 1979 begyndte at producere møbler. Ved at skabe innovative og funktionelle møbler af den bedste kvalitet er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt på verdensplan. Vi er stolte af at kunne præsentere den næste generation af Softline møbler og vores nye designkoncepter, der er udviklet for at tilgodese den måde moderne hjem og offentlige rum udvikler sig på over hele verden.

Vi arbejder tæt sammen med førende internationale designere, der alle deler den passion for kvalitet og kreativitet, der kendetegner Softline. De giver os deres unikke fortolkning af de aktuelle trends og den måde vi lever på, som resulterer i en kollektion, der resonerer med et urbant publikum og imødekommer en moderne livsstil i alle aspekter. 

Gå på opdagelse i den nye kollektion, og oplev den enestående kvalitet, de nye og miljøvenlige materialer og de innovative konstruktioner. Elegante, komfortable og funktionelle designmøbler - perfekte når private hjem og offentlige rum over hele verden skal indrettes.