About Patriotisk selskab

Patriotisk Selskab er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed inden for landbrugssektoren. Vi rådgiver vi landbrugsvirksomheder inden for områderne økonomi, markbrug, jura og miljø.

Patriotisk Selskab blev sat i verden i 1810. Den patriotiske essens har vi bevaret, idet vi rådgiver landbrugsvirksomheder med henblik på i sidste ende at fremme dansk landbrug i en global verden. Vores virksomhed er baseret på høj faglighed, og vi bruger mange kræfter på at ansætte de rigtige medarbejdere for dernæst at udvikle og uddanne dem, så de kan tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning – og kunderne kan ruste deres virksomheder til at være attraktive forretninger, der har potentiale for at leve gennem de kommende generationer.

Viden er vores omdrejningspunkt, og vi er specialiseret inden for økonomi, revision, planteavl, svin, jura og miljø. Vi sigter mod altid at være skarpe og toneangivende i vores rådgivning. Rådgivningen tager udgangspunkt i kundens behov, men vi er også ærlige – med vores viden er det nemlig os, der har ansvaret for at fortælle kunderne, hvordan de bedst opfylder deres egne behov. Derfor siger vi tingene, som de er. Det er efter vores mening sådan, man yder den bedste kundeservice.