Skip to main content

About EKAS Rådgivende ingeniører

ekas er et rådgivende ingeniørfirma stiftet af Esben Kirkegaard i 1958. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet og ledet af Per Mohr Hansen, Carl Andersen og Finn Mørck Nielsen.

Vore primære kvalifikationer er høj faglig kompetence, erfaring, dialog og uvildighed. Vi er et mindre firma med et tæt, kreativt, internt samarbejde, og vi stiller hele vor ekspertise til rådighed ved enhver sag - stor som lille.

ekas arbejder for boligforeninger, boligselskaber og private. Vore væsentligste arbejdsområder ligger indenfor den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, renoveringer og ombygninger. Herudover udfører vi 1-års og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden, Forsvaret og forskellige boligselskaber. Per Mohr Hansen fungerer endvidere som syns- og skønsmand ved Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed. Fra dette arbejde og fra arbejdet som syns- og skønsmand har vi en bred viden om, hvad der kræves af en renovering eller et nybyggeri for at sikre langtidsholdbare løsninger.

ekas er en uafhængig rådgiver, og kunden er derfor sikret en neutral vurdering og vejledning. Vi ser det som et væsentligt element i vores rådgivning at medvirke til, at arbejdet udføres korrekt og til tiden, og at unødige udgifter undgås.