About Cornator

Organiserer og effektiviserer alle dine forretningsprocesser!

Med mere end 30 års erfaring, sælger, implementerer og supporterer vi IT-løsningen TRIMIT baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV)

TRIMIT er en komplet, standard IT-løsning, der løser branchespecifikke udfordringer.
Dette betyder at dyre specialtilpasninger ikke er nødvendigt. Med IT-løsningen TRIMIT har CORNATOR hjulpet hundredvis af virksomheder i Danmark, Norge og Holland.

Dette har givet os en unik indsigt i de brancher vi arbejder med hver dag. TRIMIT-løsningen er baseret på best practice, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder og implementerer deres erfaringer og idéer i vores TRIMIT-løsning.

CORNATOR som IT-partner
Gennem mere end 30 år har vi sammen med vores kunder bygget masser af viden og erfaring ind i vores TRIMIT-løsning. Som jeres  sparringspartner arbejder vi hele tiden på at løse jeres udfordringer bedst muligt og gøre resultaterne til en del af TRIMIT-løsningen.

Vi er altid klar på en udfordring! og sammen kan vi finde den perfekte løsning til jer. Vi forstår hvor vigtig effektivitet og fleksibilitet er i jeres branche, og vores konsulenter står klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder løbende en bred vifte af uddannelsesmuligheder og kurser, så vi sikrer, at I altid er opdaterede og får mest muligt ud af jeres TRIMIT løsning.