About Arup & Partners Danmark A/S

Arup er et uafhængigt firma af ingeniører, konsulenter, designere, planlæggere og tekniske specialister, der tilbyder en bred vifte af professionelle ingeniørydelser. Med vores arbejde gør vi en forskel i verden.
 
Arup blev grundlagt i 1946, og har siden da udgjort den kreative kraft bag mange af de mest prominente projekter i verden, såsom Sydney Opera House, Birds Nest i Beijing, Øresundsbroen samt de Olympiske lege i London.
 
Arups danske kontor åbnede i 2012 gennem arbejde på Cityringen Metro i København. Du vil blive del af et voksende kontor bestående af 70 medarbejdere, og består af både danske og andre nationaliteter. Vi arbejder på mange spændende projekter både i Skandinavien samt internationalt.
 
Det danske kontor tilbyder rådgivningsydelser inden for anlæg, konstruktioner, ventilation, elektricitet, VVS, broer, geoteknik, projektledelse, vejbygning, jernbane og CAD/BIM, inden for infrastruktur og byggeprojekter.
 
Vores styrker er den teknisk excellence, vi tilbyder vores klienter. Vi forpligter os til fortsat at være i front gennem udvikling af vores medarbejdere. Sammen med dig vil vi sammensætte en klar karrierevej for at sikre, at du udvikler dine færdigheder og at vi sammen forbliver ledende på markedet.