About 2Trace A/S

ShopProtect
2Trace er klar med nyt standardiseret system til lagerstyring og varesikring i detailhandlen. Med det nye system kombineres informationer fra kamera, lagerstyring og tyverifunktion i samme pakke. Det hele vises på en web side med oversigt over solgte enheder, antal tyverier, statusoptælling og meget mere. Hver dag foretages optælling med en RFID håndterminal. Optællingen tager fra 15 til 20 minutter, herved sikres det at svind tages i opløbet. Læs mere om dette epokegørende system: Link ShopProtect

Case story ShopProtect
ShopProtect anvendes dagligt hos ComputerCity. Læs her om erfaringerne med ShopProtect.: Link ShopProtect Case

RFID ekspert i vaskeriløsninger
2Trace har løsninger til vaskerier. Processen starter med at det beskdte tøj registreres når det ankommer til vaskeriet, Herved kan liggedage for tøj hos kunder måles. Efterfølgende registreres rent tøj der lægges på lager. I pakkeprocessen kan der anvedes voice picking. Endeligt køres den færdige container igennem en gate og alt tøjet registreres til kunden.

Materialekontrol & distribution
Ved at kombinere stregkoder, UHF tags, gates og håndterminaler er det muligt at lave en sofistikeret løsning til distribution og materialekontrol. Herved kan emner mærkes hos den enkelte leverandør via et web interface. Systemet giver stor flexibilitet og sikrer at der er sporbarhed fra leverandør, distributionscentre og til den endelige slutdestination.