Om Zyntax ApS

Vi er Zyntax. Vi leverer lønsomme, skalérbare og brugervenlige out-of-the-box IT-løsninger baseret på Microsoft Dynamics C5 og NAV, samt online systemet UNICONTA.

Vi kan lide at hjælpe mennesker med at gøre deres hverdag lettere. Forenkle arbejdsgange, frigøre ressourcer og sikre, at de har det rigtige beslutningsgrundlag.

Det har vi gjort siden 2006.

Og vores kunder er med os. Mange af dem har vi hjulpet i både 10 og 15 år. Ikke fordi de er afhængige af Zyntax, men fordi vi har et godt og tæt samarbejde med brugerne. Dem der arbejder med systemerne til daglig.

5 fordele (mindst)
Du får effektive arbejdsgange med nemme løsninger, der hurtigt bliver rygraden i jeres virksomhedens dagligdag

Du opnår besparelser på både tid og penge – og bedre kundeservice og konkurrenceevne

Du kan hele tiden tilpasse og udvikle alle løsninger til dit behov. Vil du opgradere til nyeste version? Skal du konvertere fra Microsoft Dynamics C5? Vi er klar.

Du har altid adgang til forretningsorienterede konsulenter, der tør udfordre og være kritiske – og som har erfaring med løsninger, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed

Og nå, ja. Du sover godt om natten. (Dét skal man ikke undervurdere!)

Vores styrke er opgaver, der kræver sans for detaljer, logisk og analytisk tankegang, omhyggelighed og 0-fejl tolerance. Og vi er garvede folk, der aldrig lader os begrænse af faste modeller.