Om A. Vølund & Søn A/S

AVOS® (AVølund oSøn A/S) er en af verdens ældste og mest velrenommerede, familieejede virksomheder inden for metalbranchen. 
Vi ejes og ledes af Anders og Thomas Vølund og blev etableret tilbage i 1853 af brøderenes tip-tip oldefar. 
Anders og Thomas er 6. generations ejere af AVOS® i lige linje, og 11. generations smede.

Hos AVOS® har vi i den grad udviklet os gennem årene. Fra at lave hestesko i essen, fremstiller vi i dag de mest krævende emner med avancerede computerstyrede maskiner. En ting er der dog ikke ændret på:

God kvalitet og godt håndværk

AVOS® ligger i Kalundborg, og producerer til danske og internationale industrivirksomheder, i sort og rustfast stål. Vi har mulighed for at levere emner med høje krav til kvalitet, dokumentation og sikkerhed.
Hos os er det ejerne selv, som er daglige ledere og har kundekontakten udad til. Det giver beslutningsdygtighed og handlekraft når det kræves.
Vi ønsker at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder, og råder derfor over 5000 m2 bygninger, fordelt på to lokationer i lokalområdet. Vi råder over en tætpakket produktion med højteknologisk udstyr til bearbejdning af stål, rustfrit stål og metaller. Vore medarbejdere er specialiserede og erfarne, med vidtfavnende kompetencer lige fra svejsespecialister, smede og maskinteknikere til ingeniør og konstruktører.