Om Vectrus Services

Som indehaver af vedligeholdelseskontrakten (også kaldt BMC) på Thule Air Base i Grønland, udfører Vectrus Services A/S gnidningsfrit og effektivt operationelle opgaver, vedligehold og support i de arktiske egne af Grønland. Som konsekvens af konkrete missionskrav og det hårde vejr i området, kræver dette arbejde en speciel sammensætning af såvel viden som faglige færdigheder. Arbejdet bliver udført af en dedikeret arbejdsstyrke bestående af grønlandske (10%) og danske (89%) medarbejdere.

Vectrus Service A/S har, udover opgaverne for US Air Force, det privilegium at servicere en lang række tredjeparts kontraktindehavere i forbindelse med deres arbejde på Thule Air Base. Dertil kommer opgaver fra en række videnskabelige organisationer, som f.eks. The National Science Foundation The Smithsonian Institution, NASA, DTU og DMI, samt støtte til både Arktisk Kommandos og det canadiske militærs operationer i Arktisk.

Vectrus Services A/S arbejder aktivt med uddannelsen af den grønlandske ungdom gennem firmaets lærlingeprogram. I samarbejde med 821 Air Base Group støtter programmet begivenheder, der er til glæde for indbyggerne i det nordvestlige Grønland.