Gå til hovedindhold

Om Via Trafik Rådgivning A/S

Om Via Trafik   Via Trafik med nerve...

- er de bedste trafikløsninger for alle.

Vi tilbyder resultatorienterede og engagerede medarbejdere til kompetent trafikrådgivning til gavn for samfundet, - herunder vejbestyrelser og alle brugere af vejen.  

Vi prioriterer kundens behov med skræddersyede trafikale løsninger, som er funderet i stedets præmisser, potentialer og vores omfattende fagligheder indenfor: Trafikanalyser, Trafikplanlægning, Trafiksikkerhed, Trafikmodeller, Fremkommelighed, Trafiktællinger og -målinger, Byrum og Landskab, Tilgængelighed samt Totalrådgivning. Det er vores ambition, at brugerne altid får gode oplevelser i trafikken.  

Vi har mange års erfaringer med at løse komplekse trafikopgaver. Vi går hele vejen fra de første idéer over skitse- og projekteringsfasen frem til det færdige projekt - også som totalrådgiver. Vi trives i tværfaglige miljøer ogsamarbejder meget gerne med bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører om planlægning og udformning af veje, stier og ny bebyggelse, sanering af boligområder og byrum. Udvalgte projekter er beskrevet under fanen Nyheder, og i nyhedsarkivet finder du ældre projekter.

Vi har gennemført opgaver for mere end 50 kommuner, for regioner, Vejdirektoratet og trafikselskaber i Danmark. Vi har også løst opgaver i Sverige, Norge, Grønland, Island og på Færøerne.

location_on
Arbejdssted
Søvej 13 B
3460 Birkerød
mail_outline
Email
phone
Kontakt
Tlf.: 4820 9000

Video