Om Syngenta

Syngenta Nordics er en del af Syngenta Group, som er en af verdens førende landbrugsvirksomheder med 48.000 medarbejdere i over 100 lande med to hovedtyper af produkter: Plantebeskyttelse og udsæd.

Syngenta Nordics sælger plantebeskyttelsesprodukter og udsæd til forhandlere inden for dansk landbrug. Vi tilbyder en bred vifte af produkter til landbrug, gartneri, frugt- og bærdyrkning samt skovbrug, som bekæmper svampesygdomme, ukrudt og skadedyr. 

Vi ønsker alle fødevarer af høj kvalitet, et godt miljø og et landbrug med god økonomi. Vi ønsker med andre ord bæredygtighed. Det er ud fra denne filosofi, at Syngenta udvikler sine plantebeskyttelsesmidler. Det er vores opgave at hjælpe dig med at sikre en god høst af høj kvalitet - år efter år. Du kan læse mere om bæredygtighed og bæredygtig landbrug her

Alt i alt er vi omkring 40 medarbejdere i de nordiske lande, hvoraf ca. 30 arbejder på vores nordiske hovedkontor i København.

Syngenta er medlem af brancheorganisationen Dansk Planteværn, der arbejder for behovstilpasset og sikker anvendelse af kemiske plantebeskyttelsesmidler. Læs mere om vores partnerskaber her