Om Strukton Rail Danmark A/S

Om os
Strukton Rail er en moderne jernbanevirksomhed, som håndterer og har ansvar for drift, teknik og vedligeholdelse af jernbane til fjern- og godstrafik, banegårdssystemer, pendultrafik, sportrafik i bymiljøer og undergrundsbaner.

Jernbanen udvikler sig mere og mere, og for at imødekomme det ønskede behov i forhold til blandt andet miljøet kræver det, at vi hele tiden udvikler og forfiner vores metoder. Jenbanedrift er dyrt at investere i, men samtidig er det en meget langsigtet investering, som skal plejes og udvikles for at opfylde de krav samfundet stiller.
 
Strukton Rail viser engagement og stolthed med medarbejderne, som ofte har spor- og jernbane som en stor personlig interesse.

Tilbudte tjenester
Vi kan tilbyde alle former for tjenester for jernbanesektoren:
PPP-projekter - vi designer, projekterer og bygger hele infrastrukturen og driver anlægget.
Projektering og konstruktion - både spor og kvalificeret teknik til signal- og dataoverførsel samt overvågning.

Projekter for ny- og ombygning - vi har omfattende projektledningserfaring fra nybygning af spor- og stationsanlæg, jernbaner og undergrundsbaner samt spor i bymiljø og industri.
Vedligeholdelse af jernbaneanlæg - fra bidende kulde i arktisk klima til solkurvevarme områder sydpå.

Vedligeholdelse af letbaner og undergrundsbaner - Strukton Rail har lang erfaring med sporanlæg i bymiljø. I Stockholm har vi knap halvtreds års erfaring fra bl.a. vedligeholdelse af undergrundsbanen.