Gå til hovedindhold

Om SpeedRecruiters ApS

Fremtidens måde at søge job på!

Når du søger et job gennem Speedrecruiters™ vurderes du udelukkende på dine kvalifikationer, kompetencer og erfaringer. Dette uanset køn, alder, hudfarve, slåfejl eller andre forhold, der ellers kan være med til at fravælge dig på trods af dine gode evner.

Vi sætter en ære i at gøre det nemt, seriøst og effektivt for dig. Du bliver altid behandlet med respekt og værdighed, og hos os får du altid en hurtig tilbagemelding.

Vi har afskaffet den tidskrævende skriftlige ansøgning. Vi har udviklet et værktøj, som vi kalder RaceTrack™.

RaceTrack™ består af tre faser:

  • Fase 1 er Testkørslen, hvor vi vurderer dine kvalifikationer og kompetencer gennem de besvarelser du giver på en række opstillede spørgsmål knyttet til det opslåede job. Du skal ikke i første omgang bruge CV og eksamenspapirer. Du skal blot svare på spørgsmålene i Test-kørslen. Testkørslen tager kun få minutter. Prøv selv. Find job og klik ”GO” og du er i gang.
     
  • Fase 2 er kvalifikationsrunden. Her deltager de personer med de erfaringer, der ligger tættest på jobbets krav. Er du blandt de bedste, skal du udfylde en personprofil-analyse fra Thomas International og uploade dit CV. Derefter booker du et personligt møde med SpeedRecruiters™.
     
  • • Fase 3 er Opløbet. Det er et møde med virksomheden om jobbet. SpeedRecruiters™ deltager i mødet.