Om SPECTRA SYSTEMS A/S

SPECTRA SYSTEMS er førende i Skandinavien indenfor softwareløsninger til oplevelsesindustrien omfattende hoteller, konference - og feriecentre, resorts, arenaer, restauranter samt rejsebureauer og touroperatører - såvel enkeltstående som kædebaserede.

Vi tilbyder en unik kombination af forretningsforståelse og spidskompetence indenfor softwareudvikling på internationalt niveau. Vi har endvidere stor erfaring med planlægning og implementering af IT-infrastruktur, der sikrer høj tilgængelighed døgnet rundt 365 dage om året.

SPECTRA SYSTEMS er aktivt involveret i udviklingen af software baseret på XML Web Services Architecture, der gør det muligt for eCommerce løsninger at kommunikere med hinanden. Denne teknologi åbner for helt nye afsætningskanaler hos vore kunder samt automatiserer reservations-/ ordrehåndteringen.

Gennem vor satsning på langvarige relationer har vi udviklet os til at have mere end 350 referencer i Skandinavien og vi er samtidig den hurtigst voksende virksomhed indenfor vort område på det skandinaviske marked.

Vi har rundet de 33 medarbejdere - og flere er på vej.