Om ProData Consult A/S

ProData Consult: Forretnings- og IT-konsulenter
ProData Consult er Danmarks største uafhængige konsulenthus med fokus på forretnings- og IT-konsulenter. Firmaet har hovedsæde i København og har afdelinger/datterselskaber i Aarhus, Aalborg, Sverige og Norge samt Holland, Tyskland og Polen. Vores store nationale og internationale netværk af forretnings- og IT-konsulenter gør os i stand til at identificere og præsentere din virksomhed for den helt rigtige konsulent. Vi sikrer, at vores konsulenter har erhvervsrelevant erfaring og besidder de helt rette kompetencer for at kunne løse den konkrete opgave. 

Ledere i den private og offentlige sektor udfordres dagligt af strategiske og operationelle opgaver inden for globalisering, effektivitet, vækst og udvikling. Som konsulenthus
yder ProData Consult kompetent og uafhængig rådgivning for at hjælpe virksomheder med at nå i mål.

Vi er den største leverandør af forretnings- og IT-konsulenter i Danmark inden for vores segment, og vi leverer kun seniorkonsulenter og IT-specialister med minimum fem års professionel erhvervserfaring og med ekspertviden inden for den ønskede hovedkompetence. ProData Consult har en bred kontaktflade, og vi råder over mere end 18.000 validerede konsulenter, som dækker over 4.000 forskellige IT-kompetencer. Vores konsulenter har en gennemsnitlig erfaring på mere end 10 år.

ProData Consult er specialister i at finde forretningskonsulenter, som har dyb og branchespecifik viden indenfor:

  • Finansindustrien
  • Energisektoren
  • Transport og logistik-sektoren
  • Tele- og IT-branchen

Vi har et stort indblik i de udfordringer, der præger industrierne og ved hvilke kompetencer, som er efterspurgt. Vi samarbejder med de største virksomheder, og i forhold til de nævnte brancher er vi blandt de største leverandører af konsulenter i Norden.