Om PERI

Familievirksomheden PERI har været aktiv på markedet i mere end 50 år og altid været en pioner inden for forskallings- og stilladsteknologi. Det, der har skabt vores succes er, at uanset hvad vi gør, så tænker vi først og fremmest på udbyttet for vores kunder.

Vi bestræber os på konsekvent at producere og levere høj kvalitet på et bæredygtig grundlag. Derfor investerer vi løbende i moderne produktionsprocesser og inspektionsprocedurer, så vi kan blive endnu bedre. Allerede i produktudviklingsfasen lader vi komponenterne gennemgå en bred vifte af tests for at få mest muligt ud af dem og gøre dem klar til serieproduktion. Det omfatter blandt andet levetidstest i saltbad eller torsionstest af de enkelte komponenter. Således sikrer vi, at PERIs systemer er velegnede til hård daglig drift på byggepladsen og at de betragtes som pålidelige.

PERIs udvalg af tjenester inden for projektstøtte strækker sig fra udarbejdelsen af ​​gennemførlighedsundersøgelser til særligt udfordrende projekter og materialeudlejninger, der opfylder krav under spidsbelastninger og til rengøring og reparation af kundens egne materialer. Vores tætte netværk af logistikcentre sikrer hurtig materialetilgængelighed til ethvert projekt. Vi gør også vores systemudstyr tilgængeligt i vores udlejningsparker og sikrer dermed vores kunder en omkostningseffektiv mulighed for at håndtere spidsbelastninger eller særlige projektopgaver.