Om Orifarm

Orifarm Group er en progressiv europæisk spiller på sundhedsområdet. Vores vision er at være "No. 1 in making Health Care a better deal!". Vores to forretningsområder, parallelimporterede og generiske lægemidler, bidrager med store besparelser for både samfund og forbruger. Det er desuden vigtigt for Orifarm at tilføre værdi til vores samarbejdspartneres forretning og at gøre tingene på en smartere måde - vi kalder det "REthinking".  

Med udvikling for øje
Orifarm blev grundlagt i 1994 af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen. De startede i sin tid med en særlig entreprenør-ånd, som igennem årene har været en afgørende parameter i vores virksomhedskultur. Den udmønter sig i, at vi i Orifarm altid er på udkig efter nye måder at udvikle og forbedre vores arbejdsgange og produkter på - med respekt for både kvalitet og individer i vores virksomhed.

Resultaterne taler for sig selv. I dag er Orifarm den andenstørste leverandør af parallelimporterede lægemidler i EU, og vi står stærkt på markederne for generika i Norden. Vi er blevet en international virksomhed, som opererer i flere lande.