Gå til hovedindhold

Om MyDefence System Integration

MyDefence System Integration (MDSI) er en nyopstartet virksomhed fra 2017, som udspringer fra søstervirksomheden MyDefence Communications. MDSI har med deres stærke militærteknologiske baggrund og viden specialiseret sig i at udvikle højteknologisk udstyr og kapaciteter til militærfly.

Vores mission er at kombinere militær operationel erfaring med hurtig innovation for at levere nytænkende løsninger til et marked, som traditionelt bevæger sig langsomt. Første projekt er avancerede fjernstyrede pylons til militære fly og MDSI er allerede langt i udviklingsprocessen. Forventningerne er allerede i 2020 at være klar med færdig prototype.

Du får tillige en unik mulighed for at være en del af en spændende nyopstartet virksomhed med engagerede kolleger, med solid erfaring inden for opstart af egen virksomhed samt med et produkt med et stort potentiale inden for sin branche.

MDSI består i dag af 4 dedikerede medarbejdere og virksomheden forventer ved udgangen af 2019 at vokse med 6-7 medarbejdere.