Gå til hovedindhold

Om Melitek

MELITEK er en dansk privatejet virksomhed, der er spe-cialiseret i udvikling, produktion og salg af elastomer og polymer compounds til sundhedssektoren. 

MELITEK har en stærk servicekultur, og gør alt for at tilbyde kunder værdiskabende service samt bestræber sig på at imødekomme individuelle kundebehov. MELITEK er præget af en positiv kultur, hvor man hele tiden lærer og forbedrer de interne processer, og hvor frihed under an-svar er et mantra, som efterleves i hverdagen. Hos MELI-TEK er fleksibilitet og faglig stolthed nogle af kodeordene.

MELITEK tilbyder en bred vifte af meliflex materialer (PE, PP, TPE, TPO og COC baseret compounds), som produ-ceres i henhold til ISO13485:2016 for medicinsk udstyr og god dokumentationspraksis i henhold til GMP. Fabrikken er moderne og er bygget som Green Field i 2003 og sene-re udvidet i 2008 samt 2014-16 i takt med MELITEKs vækst.  Fabriksanlægget består af 3 linjer, kvalitetskon-trol- og vedligeholdes funktioner, der producerer i døgndrift med 12 timers skiftehold. Hos MELITEK er vi stolte over vores RECS-certifikat, som vi har opnået efter, at vi har skiftet til vedvarende energi.

Læs mere om MELITEK på www.melitek.com.