Om Madesa Consulting

Madesa Consulting er en unik dansk management konsulentvirksomhed og den eneste konsulentvirksomhed i Danmark der arbejder intens med Employer branding og samtidig udgiver sit eget Employer branding magasin flere gange om året.   Vi arbejder for danske og udenlandske kunder med at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere. Vores ydelser er search & selection samt forretning- og organisationsudvikling.  

Vores konsulenter har alle mere end 20 års erhvervserfaring, teoretisk viden samt en mangeårig ledererfaring fra minimum 3 forskellige brancher. Gennemsnitsalderen hos Madesa er 41 år.  

Vi ønsker at etablere samarbejde med kunder, der sætter pris på stærke og personlige relationer og individuel rådgivning. Det er vores ønske at tilbyde hver enkelt kunde en skræddersyet løsning, der tager hensyn til alle kundens interesser og baserer sig på en forståelse af hele kundens situation. Vores mål er langsigtede resultater og langvarige kundeforhold.   Vores fornemste opgave er at skabe resultater. Dette gør vi ved at være strategiske og analytiske, samtidig med at vi håndterer den interne viden, der allerede findes i virksomheden.  

Vi har hele tiden fokus på innovation, bundlinje og ledelse, da det er vores erfaring, at det er det, der skal til for at skabe resultater. I samarbejde kan vi være med til at løse de udfordringer, som I nu står overfor. Hos os er ingen opgave for lille, og I vil opleve at være en stor og vigtig kunde i en mindre konsulentvirksomhed.  

Vi giver først slip, når opgaven er løst og implementeret - for står det til os - er vi selv først tilfredse, når arbejdet er gjort helt færdigt - og med det mener vi - implementeret og evalueret.  

Vi har stor fokus på "dagen i dag". Vi tror på proaktivitet og bruger derfor begreber som: ”jeg gør”, og ”jeg er i gang med” .